FOTBAL  »  NATIONALA  »  INEDIT

GALERIE FOTO Poveste inedită cu Adi Mutu și fosta soție: „Eram la EURO 2000 și Alexandra a venit și s-au strecurat în camera de masaj”

Articol de GSP - Publicat joi, 27 februarie 2020 17:14

Gazeta Sporturilor a publicat azi un amplu material „Cât dăunează sexul unui fotbalist?”, după ce Gigi Becali i-a criticat pe jucătorii de la FCSB și i-a acuzat că fac prea mult sex. 

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naționale, a vorbit pentru GSP și a dat detalii despre o întâmplare petrecută la EURO 2000, care i-a avut în prim plan pe Adi Mutu și Alexandra Dinu, soția lui de atunci.

 „Am avut un episod interesant cu Mutu la Euro 2000. Era cu Alexandra Dinu și s-au strecurat, evident că pe ascuns, în camera de masaj. Nu s-a aflat povestea, dar eu și alții care, practic, stăteam 24 din 24 de ore între și pe lângă jucători, vedeam tot și vă spun că lucrurile așa au stat cu Mutu atunci”, a declarat Pompiliu Popescu pentru Gazeta Sporturilor. 

Alexandra Dinu. Foto: Instagram
Alexandra Dinu. Foto: Instagram
Alexandra Dinu. Foto: Instagram
Alexandra Dinu. Foto: Instagram
+26 FOTO

„După ce o persoană face sex, nivelul testosteronului scade drastic, iar pentru ca el să se regenereze e nevoie de timp, de cel puțin 3-4 zile, asta dacă se respectă ca la carte și celelalte metode de refacere, iar meciul următor e practic peste 68-70 de ore!” 
Pompiliu Popescu 

Adrian Mutu și Alexandra s-au căsătorit în 2001, nașul lor fiind Gică Hagi. Cei doi au divorțat după doi ani și au un copil, Mario.

Citește și: 

Cât dăunează sexul unui fotbalist? GSP reia dezbatarea: „Nu e nicio problemă” vs. „Te refaci în 3-4 zile” » Concluzia unui studiu din SUA

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (4)
859779594095355
Nick Rasu  •  28 Februarie 2020, 17:05

Lui Mutu nu i se mai scoala nici limba dupa atata cocaina.... De ce credeti ca la lasat doua femei beton

pote
pote  •  28 Februarie 2020, 08:08

Cine ma Mutu???? Fugiti ma cu prostiile astea! Ala doarme pe el ,din cauza asta la si lasat . Doarme in ghete!

vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  28 Februarie 2020, 00:23

Adevăru-i că oricine s-ar fi strecurat oriunde cu o fată aşa frumoasă cum era Alexandra atunci. ;-)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează