FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21

GALERIE FOTO Răzvan Marin a venit în Italia pentru a-și susține colegii de la naționala U21, dar n-a uitat nici de relaxare » Imagini-hot cu iubita la plajă

Răzvan Marin și Crina Marin // Sursă foto: Instagram Răzvan Marin +9   FOTO
Răzvan Marin și Crina Marin // Sursă foto: Instagram Răzvan Marin

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2019 18:54

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // Răzvan Marin (23 de ani) nu a putut juca pentru România U21 la Europeanul de tineret deoarece Ajax, noul său club, nu i-a permis să participe la turneul final. 

Asta nu l-a împiedicat pe talentatul mijlocaș să meargă în Italia, acolo unde a îmbinat utilul cu plăcutul. Prezent în tribune la partida cu Anglia, 4-2, Răzvan Marin a găsit timp și pentru relaxare, mergând alături de iubita sa într-o scurtă vizită în Insula Palmarola. 

Răzvan a postat în contul său de Instagram o fotografie incendiară alături de Crina. Mai multe imagini cu iubita lui Răzvan Marin, mai jos:

crina razvan marin 4 +10 FOTO

Crina este studentă la stomatologie, la București, și îl vizitează des la Liege pe iubitul ei, care o copleșește cu cadouri și flori de câte ori are ocazia. Când au timp, cei doi evadează în scurte vacanțe. 

Înainte de relația cu Crina, Răzvan Marin s-a iubit cu cu Elvira Zelca, o studentă la Facultatea de Arhitectură din Iași.

Vezi și: ROMÂNIA U21 // FOTO Mai fierbinți ca nisipul! Iubitele fotbaliștilor de la U21, show pe plajă! Prietena lui Ciobanu, cea mai hot apariție

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1502525783399990
Cornel Solomon  •  24 Iunie 2019, 21:29

Păi pentru asta nu l-a lăsat Ajax-ul la campionatul european pe Răzvan? Ca el să stea la plajă și la distracție? Am înțeles că ai nevoie de el în aceasta perioadă fac antrenamente, pregătiri, etc. Când colo.... El se distrează. Putea la fel de bine să joace pt România. E clar. A fost răutate din partea olandezilor. Pffff..... Iar eu mai și lucrez și locuiesc în Amsterdam.

815309251857881
Popa George  •  24 Iunie 2019, 20:57

Cancan sport

Vezi toate comentariile (2)
Comentează