FOTBAL  »  NATIONALA  »  DANEMARCA - ROMÂNIA, DUMINICĂ, 19:00, TVR 1, GSP.RO

GALERIE FOTO "Tricolorii" au ajuns în Copenhaga: "Contra a adus un suflu nou naționalei"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor +13   FOTO
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 14:28

Naționala de fotbal a României a ajuns în cursul acestei zile în Danemarca, Copenhaga, unde va disputa ultimul meci din preliminariile pentru Campionatul Mondial. Partida se desfășoară duminică, de la ora 19:00, în direct la TVR 1 și liveTEXT pe GSP.ro.

Alături de jucătorii lui Cosmin Contra s-a aflat și președintele FRF, Răzvan Burleanu, care s-a arătat încrezător în forțele fostului antrenor dinamovist.

"Cosmin Contra a reușit să aducă un suflu nou la națională. Vedem ambiție și determinare în ceea ce îi privește pe jucători. Ne dorim să ținem cât mai mult această atitudine pe care o avem", a spus Răzvan Burleanu

România nu mai are nicio șansă la calificare, asigurându-și locul 4 în grupă. De partea cealaltă, Danemarca e pe poziția a 2-a și e obligată să câștige pentru a fi sigură de locul 2.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
10206088110775210
Enver Hoxha  •  07 Octombrie 2017, 19:29

Citez din memorie: ”Răzvan a adus un suflu nou”, ”Iordănescu a adus un suflu nou”, ”Daum a adus un suflu nou”... Numai Piți (omul cu rezultatele) n-a adus niciun suflu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează