FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA, MARȚI, 27 MARTIE, 21:30, PRO TV, GSP.RO

GALERIE FOTO + VIDEO EXCLUSIV Ultimele imagini de pe "Ion Oblemenco": vești îngrijorătoare de la Craiova + program modificat înainte de România - Suedia

Articol de GSP - Publicat luni, 26 martie 2018 09:47

A mai rămas doar o zi și jumătate până la amicalul cu Suedia de marți, dar starea gazonului de pe noul "Ion Oblemenco" provoacă în continuare dureri de cap primei reprezentative. 

update

Organizatorii au recurs la o inovație de ultim moment: pe "Ion Oblemenco"au fost montate ventilatoare pentru a degaja apa din zonele în care terenul suferă cel mai mult.

UPDATE

Așa arată cea mai afectată zonă a gazonului, care se află în colțul din dreapta față de băncile de rezerve. 

Marea temere a organizatorilor a devenit realitate: la Craiova a plouat azi-noapte, umiditatea fiind cea care afectează cel mai mult gazonul.  Azi, terenul de pe "Ion Oblemenco" era foarte moale, iar câțiva muncitori încercau încă de la primele ore ale dimineții să elimine apa acumulată.

Starea precară a terenului i-a determinat pe cei de la Eco Garden, firma care se ocupă de întreținerea gazonului, să solicite ca antrenamentele oficiale să nu aibă loc pe noul stadion. Astfel, pentru a proteja suprafața de joc, românii și suedezii vor efectua antrenamentele oficiale pe gazon artificial, la Baza "Aripile" de lângă Aeroportul Internațional Craiova.  

Pentru a stabiliza suprafața de joc, organizatorii au decis zilele trecute să aplice nisip pe gazon. Inițial, planul era ca 50 de tone de nisip să fie aplicate, însă doar jumătate dintre acestea au fost depuse din cauza stării proaste a vremii.

Deși există anumite zone noroioase în unele părți ale gazonului, instalația de ultraviolete și lumină a funcționat non-stop. Astfel, suprafețele de pedeapsă sunt cele mai protejate pentru că acolo e gazon mixt, natural plus sintetic.

 "Stăm foarte bine la densitate și aspect după însămânțările făcute în ultimele 10 zile. Problema rămâne rezistența la rupere a gazonului. Aceasta va fi în funcție de umiditate, care din cauza vremii, este încă destul de ridicată. Cum timpul s-a îmbunătățit, prelata a fost dată la o parte astfel încât gazonul să se poate usca. Sperăm că totul va fi bine la ora meciului cu Suedia", au transmis organizatorii ,duminică, reporterilor Gazetei prezenți la Craiova. 

Program modificat în memoria lui Nicolae Tilihoi

update

La intrarea VIP de la stadionul "Ion Oblemenco" s-a pregătit locul în care va fi depus sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Nicolae Tilihoi. 

Fostul antrenor al Universității Craiova, Țâcă Zamfir, a venit la stadion, în locul unde urmează să fie adus sicriul cu trupul lui Nicolae Tilihoi. 

Din cauza decesului lui Nicolae Tilihoi, a fost anulat concertul celor de la Voltaj, care urma să aibă loc la Craiova înaintea partidei. De asemenea, nici parada pregătită pentru suporterii naționalei în fan zone nu va mai avea loc.

Toate acestea au fost anulate în semn de respect pentru cel care a fost Nicolae Tilihoi, jucător al Craiovei Maxima trecut duminică în neființă după 3 ani de luptă cu o boală incurabilă.

Trupul neînsuflețit al acestuia va fi depus pe "Ion oblemenco" azi, în jurul prânzului,  iar mâine cortegiul funerar va pleca direct de la stadion către locul unde fostul mare jucător al "Craiovei Maxima" urmează să fie înmormântat.

Jucătorii echipei naționale vor purta banderole negre în memoria fostului internațional dispărut dintre noi, iar înaintea începerii partidei cu Suedia va fi păstrat un moment de reculegere, anunță site-ul Federației. 

  • România - Suedia se joacă marți, de la 21:30. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
ag2000
ag2000  •  26 Martie 2018, 23:42

Ce *** cu lampile alea au distrus toata iarba , am mai spus ca au gresit proiectul , gazonul e prea sufocat de acoperis , trebuiau sa-l faca retractabil pe cele doua peluze si gazonul ar fi fost ok acum!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  26 Martie 2018, 16:51
Postat de digei pe 26 Martie 2018, 13:49

La Pro TV ? Neeee ! Pas ! Sa-i aud pe disperatii aia cu "stelisti" "stelistii' "stelistilor" ? Sa nu cumva sa spuna FCSB ca-i taie Becali din portie, asa ceva n-am pomenit, atata plecaciune si umilinta ... Ei nefiind o televiziune de cartier ci ditamai Pro TV-ul. Sa iti bati joc de telespectatorii tai, de brandul tau in asa hal. Nu, e o televiziune la care nu mai merita sa te uiti.

Ai dreptate, dar ai văzut că și prezentarea știrilor la rubrica de sport a ProTV se face diferit: cu mare bucurie, aproape fericire, la veștile despre "steliști" (musai să întrebe reporterii din teren și pe vreun copilaș sau vreun român de afară cu cine ține... sunt selectate răspunsurile gigiste) și cu ironie complice (ți-ar da și cu cotul simpaticul prezentator cu ciuf și ochelari sau zglobiile foarte prezentatoare) când vorbesc despre câini - le spun așa foarte des dinamoviștilor - sau despre olteni ("ce făcurăți, muică?"). Sunt foarte previzibili în obediența lor fără margini față de "culori"...

sooos1ck
sooos1ck  •  26 Martie 2018, 14:09
Postat de digei pe 26 Martie 2018, 13:49

La Pro TV ? Neeee ! Pas ! Sa-i aud pe disperatii aia cu "stelisti" "stelistii' "stelistilor" ? Sa nu cumva sa spuna FCSB ca-i taie Becali din portie, asa ceva n-am pomenit, atata plecaciune si umilinta ... Ei nefiind o televiziune de cartier ci ditamai Pro TV-ul. Sa iti bati joc de telespectatorii tai, de brandul tau in asa hal. Nu, e o televiziune la care nu mai merita sa te uiti.

Pai de cine sa vorbeasca, de echipele din play out? Daca Steaua e nr 1, de cine vrei sa vorbeasca?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează