FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA, DUMINICĂ, 21:45, DOLCE1, TVR1, GSP.RO

Gazon OK, dar să nu plouă! Clujenii au îngrijit exemplar iarba, însă precipitaţiile pot da bătăi de cap

50% sunt şansele ca, în ziua meciului, să plouă la Cluj
50% sunt şansele ca, în ziua meciului, să plouă la Cluj

Articol de , - Publicat vineri, 25 martie 2016 00:00

Aseară, angajaţii Cluj Arena făceau ultimele retuşuri înaintea antrenamentelor oficiale de mâine şi a meciului de duminică seară, ora 21:45.

S-a pus o prelată pe gazonul umed, dar tare, azi se va face o refertilizare, ultima procedură înaintea partidei împotriva Spaniei, obişnuită cu 48 de ore ante-joc.

O singură băltoacă pe tot terenul, într-un colţ, însă o problemă uşoară pentru organizatori, care se rezolvă în câteva minute.

Azi se opreşte ploaia

Totuşi, aceştia se rugau, aseară, ca ploaia să înceteze. Azi şi mâine nu sunt anunţate precipitaţii la Cluj-Napoca, aşa că gazonul ar trebui să se prezinte în condiţii optime.

În vestiarul oaspeţilor, angajaţii curăţau de zor. La fel, în tribunele stadionului din Cluj, inaugurat în 2011.

În plus, măsurile de securitate de la partida de duminică seară vor fi sporite după atentatele de la aeroportul şi metroul din Bruxelles.

Azi vin spaniolii

Atât "naţionala" Spaniei, cât şi cea a României vor sosi astăzi la Cluj-Napoca. Primii vor ateriza elevii lui Anghel Iordănescu, în jurul orei 18:15. "Tricolorii" au programat azi un ultim antrenament la Mogoşoaia, de dimineaţă. Spaniolii vor ateriza la Cluj după ora 20:00 şi vor fi cazaţi la Grand Hotel Italia.

Antrenamentul spaniolilor ar putea fi deschis

Veste bună pentru microbiştii care n-au bilet pentru meciul de poimâine. Din informaţiile Gazetei, antrenamentul ibericilor ar putea să fie deschis publicului, iar spectatorii ar putea să-i vadă gratis, de la începutul şi până la sfârşitul sesiunii de pregătire, pe elevii lui Vicente del Bosque. O decizie clară se va lua după sosirea spaniolilor în România.

Sepsi out, Toşca titular

Laszlo Sepsi a părăsit cantonamentul "naţionalei". Fundaşul stânga de la Nurnberg a acuzat o miozită şi n-a fost pe foaie la partida cu Lituania. În locul său va fi folosit, la confruntarea de duminică, Alin Toşca. Stelistul va fi preferat în faţa lui Steliano Filip, care a avut o evoluţie modestă alaltăieri.

28.000de bilete s-au vândut pentru meciul de la Cluj-Napoca, sold out

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează