FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FRANŢA

Gazonul prost i-a enervat şi pe francezi » Presa din Hexagon se teme de terenul "periculos"

Brazdele de pe National Arena au făcut victime încă din prima repriză
Brazdele de pe National Arena au făcut victime încă din prima repriză

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 06 septembrie 2011 22:58

UPDATE// 22:50 Starea proastă a gazonului de pe National Arena a fost semnalată şi de francezi. L'equipe scrie că terenul devine din ce în ce mai dificil, francezii numindu-l chiar periculos pentru jucătorii lui Laurent Blanc.

UPDATE// 22:20 Brazdele de pe National Arena au făcut şi primele victime. Piţurcă şi Blanc au fost forţaţi să efectueze primele schimbări încă din prima repriză. Lazăr i-a lăsat locul lui Bogdan Stancu în naţionala noastră, iar în tabăra francezilor, Evra a fost cel afectat de terenul prost, ieşind pe finalul reprizei.

 

Terenul de pe National Arena a stricat sărbătoarea inaugurării stadionului. Starea gazonului chiar a reprezentat o problemă. Bucăţi din suprafaţa de joc a noului stadion s-au desprins încă din primele minute ale jocului România - Franţa

Gazonul de pe National Arena a cedat mai devreme decît se aşteptau organizatorii. Bucăţile de gazon desprinse se puteau vedea din înaltul tribunei. Ba mai mult, circulaţia balonului a devenit foarte dificilă. Fotbaliştii au avut probleme încă din minutul 10, smocurile de iarbă îngreunîndu-le schimburile de pase.

Reprezentanţii primăriei capitalei au dat vina pe starea vremii pentru deteriorarea terenului de pe National Arena. citeşte AICI amănunte

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
tardelli
tardelli  •  06 Septembrie 2011, 23:53

Chiar nu se pricepe de ce gazonul a fost asa de prost ??!!!Pai de ce firma a fost pus?!!!De aceiasi firma care s-a ocupat si de gazonul de la meciulk Romania-Danemarca 2-5 !!!!Nu mai tineti minte NISIPIUL de atunci ?!!!

blue_sky
blue_sky  •  06 Septembrie 2011, 23:51
Postat de tepesvlad2004 pe 06 Septembrie 2011, 23:24

Asta este calitatea firmelor straine care vin sa lucreze in tara noastra pe milioane de euro. E calitatea materialului strain care ne este vandut. Si Firmele "europene" isi scot euroii. Acum stiti, trebuie angajata alta firma , straina de "calitate" si de " renume" sa schimbe gazonul. Asta doar ne costa cateva sute de mii de euro mai mult!

De gazon s-a ocupat firma tampitului de Marian Oprisan, care si-a batut joc de gazon si la meciul cu Danemarca.Mai informeaza-te inainte sa spui aberatii.

andyyyy000
andyyyy000  •  06 Septembrie 2011, 23:48

Noroc cu gazonul asta ca de nu luam cel putin 2-3 goluri probabil asta a fost o tactica bine gandita inainte de meci pt a stopa jocul adversarilor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează