FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

General? Nu, dictator! Iordănescu a transformat cantonamentul naţionalei într-un pol de tensiune și nesiguranţă totală!

Articol de - Publicat luni, 13 iunie 2016 01:00

Asocierea Iordănescu - Franţa pare să fie un cocktail Molotov. Iordănescu a transformat cantonamentul naţionalei într-un pol de tensiune și nesiguranţă totală!

În 1998, înainte de Mondialul din Hexagon, un scandal uriaș
a izbucnit la naţională după ce, la ultimul amical dinaintea plecării spre turneul final, publicul l-a fluierat copios pe Stelea,
care a răspuns arătându-le fundul fanilor.

În conferinţa de presă organizată după meci, Hagi a dat vina pe jurnaliști pentru atitudinea suporterilor, lansând cu acea ocazie celebra frază “ar trebui să ne ridicaţi statui pentru ce am făcut la naţională”.

De la pupitru, Tata Puiu i-a ţinut isonul “Regelui”. În cantonamentul de la Albi, lângă Toulouse, Generalul a luat foc atunci când a descoperit că în același hotel cu lotul se cazaseră ziariști români. A orchestrat evacuarea lor din locaţie, iar întregul turneu s-a desfășurat sub pecetea unei relaţii încordate între selecţioner și presă, în ciuda rezultatelor bune ale “tricolorilor”.

Filmul se repetă aproape la indigo cu ocazia Europeanului de acum. Capacul l-a pus un episod petrecut a doua zi după eșecul cu Franţa. Iniţial, selecţionerul n-a avut de gând să deschidă unicul antrenament de sâmbătă.

Brusc însă, sâmbătă după-amiaza, Iordănescu a hotărât pe loc să deschidă 15 minute antrenamentul, fără să anunţe absolut nimic
înainte! Degeaba i-au explicat colaboratorii că nu mai e timp să comunice presei programul cel nou și e vorba de o decizie pripită.

Puiu a ţinut-o pe a lui, iar gestul “binevoitor” s-a transformat,
de fapt, într-un fiasco. Dezvăluiri despre comportamentul selecționerului față de oamenii din staff și alte detalii, luni în ediția tipărită sau răsfoind online Gazeta Digitală, aici! 

Ceartă monumentală între Reghe și Neubert: "Nu vezi că suntem lați? M-ai distrus"

Abia întors din Franţa, Andone va pleca iar în Hexagon, pentru a analiza și jocul “tricolorilor” cu Elveţia

Michael Laudrup a vorbit cu GSP: "O să fie greu cu voi în preliminariile CM"

Iordănescu a primit raportul! Cifrele i-au arătat că s-a păcălit teribil

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
polistul68
polistul68  •  13 Iunie 2016, 14:13
Postat de 6.6.6 pe 13 Iunie 2016, 09:29

"Amice, esti ***!" Asa suna replica la replica...Nu te avinta, doar l-am citat pe Caragiael. El nu te-a cunoscut...

Nu vad ce cauta caragiale in discutia noastra...dar intrebarea mea, daca esti treaz, se referea strict la ceea ce ai scris tu....acest tip rudimentar, mediocru, depasit, antreneaza echipa asta, lipsita de valori, dar si pe bani putini. Aceasta echipa, a fost refuzata "elegant" de unii antrenori bine cotati azi, dar care nu s-au bagat in hora, stiind ce jucatori au....si daca acestea ar fi singurele considerente, Iordanescu ar merita putin respect. Nu sunt un fan al lui, nu l-am placut niciodata, dar sa nu vezi niste lucruri evidente, denota ca....chiar, esti treaz ?

zizu
zizu  •  13 Iunie 2016, 13:41

bine ca nu uita sa faca cartile ptr fcsb si becali.....ca doar se ia ....partea leului din transferuri....

104772133226352
Petre Radulescu  •  13 Iunie 2016, 12:41
Postat de adi_stelistul pe 13 Iunie 2016, 12:24

Nu mi-e foarte simpatic Iordanescu, dar celor care o tin langa cu generatia lui Hagi pe care el nici n-a trebuit s-o antreneze, intr-atat de buni erau jucatori (sugerand astfel ca oricine putea s-o faca), le amintesc (sau mai degraba le spun - ma indoiesc ca stiu) ca aceeasi generatie a ratat calificarea la Euro 1992 intr-o grupa rezonabila, cu Scotia, Elvetia si Bulgaria si ca era aproape sa rateze si calificarea in SUA 1994, dupa un 2-5 cu Cehoslovacia, cu 2 goluri primite in dubla superioritate numerica. Abia dupa dezastrul de la Kosice a venit Iordanescu si, ca prin farmec, generatia aceea talentata a devenit "generatia de aur". Atat. In rest, o zi buna tuturor.

Super! +1

Vezi toate comentariile (43)
Comentează