FOTBAL  »  NATIONALA  »  CANTONAMENT

Generalul la croitor » Iordănescu și-a făcut costum de cinci stele pentru Euro :)

Iordănescu și croitorul care se ocupă de confecționarea costumelor pentru Euro // FOTO: Facebook +1   FOTO
Iordănescu și croitorul care se ocupă de confecționarea costumelor pentru Euro // FOTO: Facebook

Articol de - Publicat luni, 23 mai 2016 00:00

Anghel Iordănescu a intrat pe mâinile specialiștilor pentru realizarea unui costum de cinci stele pe care-l va purta la Euro.

Jucătorii echipei naționale, dar și selecționerul Anghel Iordănescu vor purta costume de gală pe durata Campionatului European din Franța. În urmă cu doar o lună, Federația a semnat un parteneriat cu brandul Viggo, un business pornit de Cătălin Botezatu, privind ținuta oficială a "tricolorilor" la Euro.

Înainte de a ajunge în cantonamentul primei reprezentantive din Italia, Iordănescu a făcut o vizită celor care se ocupă de crearea costumelor pentru a i se lua măsurile.

"Domnul Anghel Iordănescu ne-a făcut de curând o vizită pentru a stabili măsurile și detaliile costumului care va reprezenta Viggo la Campionatul European din Franța!" este mesajul postat pe pagina de Facebook în care apare şi Generalul.

Jucătorii și cei din staff vor purta costume bleumarin cu nasturi în culorile României, iar căptușeala va fi, de asemenea, în roșu, galben și albastru. Cămășile vor fi albe, cu trei flori în culorile țării în piept și numărul fiecărui jucător. Tricourile polo vor fi galbene, vor conține sigla FRF și cele trei flori în piept.

Ţesăturile din care sunt confecţionate costumele sunt realizate de Casa Dormeuil, fondată în anul 1842, care îmbracă elita mondială, președinți de stat, personalități regale sau staruri de la Hollywood, de mai bine de 170 de ani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează