FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2019

George Pușcaș e gata pentru următorul pas în carieră: „Am atras o atenție incredibilă după Euro”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iulie 2019 21:41

George Pușcaș (23 de ani), golgeterul României U21 la Euro 2019, vrea să facă următorul pas în carieră.

„Va fi o decizie importantă pe care o voi lua cu familia și impresarul. Vreau la o echipă bună, unde să joc. Nu vreau un campionat anume. Mai am de muncit până să ajung la echipele pe care le visez, acum trebuie să merg unde unde să am minute. Cu siguranță ar trebui să fac un progres în această vară, să nu rămân în Serie B.

Sigur am mai multe oferte după turneul european. Am atras o atenție incredibilă asupra noastră”, a declarat Pușcaș la TV Digi Sport.

Pușcaș, singurul român în echipa turneului

George Pușcaș a fost singurul „tricolor” care a prins echipa turneului final din Italia și San Marino. Atacantul lui Palermo e mândru de performanța obținută.

„E foarte important că am fost ales în echipa turneului. O iau ca pe o motivație în plus. Să ajungi la un Euro și să fii cel mai bun atacant e fantastic. Cu ajutorul colegilor am ajuns aici. Cred că mai meritau și alți jucători. Mulți dintre noi am făcut un turneu excepțional”, a adăugat George Pușcaș.

4 goluria marcat George Pușcaș la Euro 2019

„Visul meu dintotdeauna a fost să câștig ceva cu echipa națională, să fac oamenii fericiți. Acum că am ajuns aici îmi doresc și mai mult asta. E momentul să schimbăm mentalitatea! Dacă am ajuns în primele patru echipe, de ce să nu credem în mai mult?”George Pușcaș

vezi și:

Audiențele TVR de la EURO 2019 » Franța U21 - România U21 a rupt toate barierele: peste 2,5 milioane de telespectatori

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  03 Iulie 2019, 14:41

Felicitări Puscas pentru evolutiile de la Euro, sper sa ajungi la o echipa de prima liga din Italia sau Anglia!

549937705447632
Vawez Johny  •  03 Iulie 2019, 00:23

UEFA l-a inclus in 11-le ideal de la Euro. Site-ul Igol, l-a inclus pe Manea in echipa ideala de la Euro. Nu Hagi, nu Coman, nu Man care sunt doar vedete umflate si mediatizate intens doar in Romania. Oamenii de fotbal aleg fotbalisti in echipa ideala de la Euro, mass media aservita lauda si ea pe cine plateste mai bine. Sa nu uitam de adevaratul lider al nationalei, Ionut Radu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close