FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

George Pușcaș, ofertă uluitoare! Mirel Rădoi l-a dat de gol pe atacant: „Sper să nu se supere pe mine”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 noiembrie 2019 13:25

Mirel Rădoi l-a dat de gol pe George Pușcaș. Toată suflarea fotbalistică din România se aștepta ca jucătorii naționalei U21 a României să fie transferați de echipe importante, după ce la EURO 2019 au ajuns până în semifinalele competiției. 

Acest lucru nu s-a întâmplat, însă Mirel Rădoi susține că jucătorii au avut oferte interesante, iar cea mai mare dintre ele a fost pentru George Pușcaș (23 de ani), care a fost dorit de turcii de la Fenerbahce. 

„Puscaș a fost aproape de un transfer la Fenerbahce pentru 5 milioane de euro! Cred că nu se știe asta și sper să nu se supere pe mine că am zis-o, cu toate că nu o știu de la el.  

Ștefan a avut ofertă din Rusia de 2 milioane de dolari. Manea de la FCSB a avut ofertă, dar din Cipru s-au cerut 4 milioane, din păcate. Pentru Nedelcearu, la fel, s-au cerut 4 milioane în Rusia”, a declarat Mirel Rădoi în studioul Pro X. 

George Pușcaș evoluează în acest moment pentru Reading, în Liga 2 din Anglia. Cristi Manea e la FCSB, iar Ionuț Nedelcearu la FK Ufa.

Vezi și:

Mirel Rădoi dezvăluie cum se comporta Becali cu el când era antrenor la FCSB: „Va afla adevărul” + De ce n-a fost la nunta fiicei nașului său

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
dakesis
dakesis  •  07 Noiembrie 2019, 18:34

nu, nu se astepta nimeni sa ajunga la echipe mari, numai voi, in presa, parca erati pe botanice. Comentatorii urlau ca appucatii, de parca am fi castigat CM seniori. A fost o reactie patetica a presei. Celelalte natiuni au tratat competitia ca pe una de pregatire a pustilor pt saltul la nationala mare. Atat. Fara patimi exagerate. E importanta cresterea continua, organic, supravegheata atent, nu heirupisme tipice romanilor. Dovada ca Abraham cel asa-zis infrant joaca acum bine mersi in CL, iar vedeta invingatoare Puscas se da de ceasul mortii in subsolul Championship.

3243816075660731
Razvan Campean  •  07 Noiembrie 2019, 16:32

Uluitoare ,incredibila,soc,ireala,imbatibila,inegalabila...penibili sunteti

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  07 Noiembrie 2019, 16:23

Mirel ai zis ceva de copilul tau Stefan ? Unde mai (nu) joaca suna si ajuta l ca pe Oaida si altii care se incalta cu mingea carditorule mancator de praz

Vezi toate comentariile (9)
Comentează