FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluirile deputatului George Simion, suporter înfocat al echipei naționale: „Am scandat împotriva Ungariei”

George Simion (34 de ani)
George Simion (34 de ani)

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 februarie 2021 09:55 / Actualizat sambata, 13 februarie 2021 20:05

Deputatul George Simion (34 de ani) a fost invitatul de vineri dimineață al lui Costin Ștucan, la emisiunea GSP Live, și a vorbit despre momentele în care a scandat împotriva Ungariei, în perioada în care mergea pe stadion să susțină echipa națională.

  • George Simion este copreședinte al Partidului Alianța pentru România (AUR), surpriza alegerilor parlamentare din anul 2020
  • Este cofondator al principalelor formațiuni care sprijină echipa națională a României, „Honor et Patria" și „Uniți sub Tricolor" (UST).

„Uniți sub Tricolor este o galerie a echipei naționale. Nu cred că am ratat meciurile României în ultimii 15 ani, doar de câteva ori pe teren propriu. Am fost și la meciul cu Spania, și la meciurile cu Ungaria. Am scandat împotriva Ungariei. Ține de spectacolul fotbalistic. Sigur, acum sunt un demnitar, dar de când e lumea și pământul oamenii au mers în galerie, au înjurat” a declarat George Simion la GSP Live.

George Simion: „Stadionul este o zonă unde nu ar trebui să se ajungă la violență fizică”

„Cu toții am fost la un meci de fotbal și am tras câte o înjurătură. Nu ăsta este nivelul de limbaj public la o televiziune, dar astea sunt stadioanele din România, care adună în componența lor oameni din întreaga societate: de la IT la ingineri, muncitori, zidari, toate felurile.

Stadionul este o zonă de refulare, unde nu ar trebui să se ajungă la violență fizică. Sunt probleme în momentul ăsta la nivelul suporterilor, la nivelul stadioanelor. Se interzic unele lucruri care țin de spectacolul fotbalistic. Mă refer la torțe, coregrafii și mai sunt și mesaje restricționate discreționat de forțele de ordine, în funcție de cum au ei chef. Dacă acel mesaj nu e xenofob sau rasist, ar trebui să ai voie cu el pe stadion indiferent de conținutul lui și mi se pare că se încalcă libera exprimare” a mai spus copreședintele partidului AUR.

Merg la meciurile de fotbal ale României. Sunt singurele partide pe care le-am urmărit sub o formă organizată. În 2002 am fost în Bănie și mă leagă o prietenie mare față de suporterii de acolo, dar și de cei bănățeni. Îi cunosc, sunt oameni adevărați. Am fost la România - Bosnia, dar m-am dus și la meciuri ale Craiovei. Eu am prins o singură Craiova, care e una singura. Am fost când finanțator era Dinel Staicu. În Bănie chiar se simțea altfel un meci de fotbal. Suporterii olteni aveau un mesaj frumos: «La Craiova nu se discută, se iubește!»

George Simion, deputat AUR

VIDEO. George Simion, suporter înfocat al echipei naționale: „Am scandat împotriva Ungariei!”

Citește și alte știri despre George Simion:

George Simion îl acuză pe Gigi Becali că a minţit. Cum a decurs singura discuţie dintre cei doi: „Nu știam cu cine să vorbim”

Ce a spus George Simion despre investiţiile maghiare din fotbalul românesc. Preşedintele AUR surprinde: „Ungaria ar trebui să fie un exemplu pentru români"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  14 Februarie 2021, 08:26

A fost si a ramas microbist. Ca politician e zero !

nebeleizis
nebeleizis  •  14 Februarie 2021, 06:05
Postat de elgabri pe 13 Februarie 2021, 19:49

***

La ce apare pe aici, probabil nici nu a costat mult.

mattteo
mattteo  •  13 Februarie 2021, 23:41
Postat de Tosca Gelu pe 13 Februarie 2021, 19:45

Becali; mama a zis sa votez AUR,,,*** !

Decat Soroisti si progresisti.....e mai bine

Vezi toate comentariile (14)
Comentează