FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Gică Hagi, sfat de calificare pentru „tricolori”: „Două goluri minimum!”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 11:26

România U21 va juca joi împotriva Germaniei U21, în semifinalele EURO 2019. Gică Hagi le-a dat un sfat important elevilor lui Mirel Rădoi.

  • România U21 - Germania U21 se joacă joi, de la 19:00. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TVR 1 și TVR HD.

Gică Hagi, managerul tehnic de la Viitorul, a vorbit despre meciul cu Germania U21 și le-a spus „tricolorilor” că trebuie să marcheze minimum două goluri.

Cu Germania trebuie să dăm minimum două goluri că se ne calificăm. Nemții dau goluri și trebuie să marcăm și noi. Trebuie să joci fotbal, să dai goluri. Trebuie să marcați!”, a declarat Gică Hagi la Pro X.

Gică Hagi: „Mă simt din nou puternic”

„După meciul cu Franța, mă simt din nou puternic, așa cum eram în trecut. Calificarea în semifinale a făcut ca România să fie iar puternică. Performanța asta ne dă speranță și ne motivează să muncim. Sper să ne organizăm mai bine de acum.

Politicul trebuie să înțeleagă că sportul e o prioritate, te reprezintă în lume și îți face reclamă. Sportul e singurul domeniu în care ne putem bate cu cei mai buni din lume!

România e bogată, e o țară frumoasă. Are putere! Suntem creativi! Trebuie doar să ne organizăm bine și să credem că putem deveni cei mai buni. Nu știi dacă vei deveni, dar trebuie să îți propui. Dacă nu ai obiectivul ăsta, nu ai cum să realizezi niciodată nimic. O să exiști doar. Dar important nu este cel care există, ci cel care se duce sus, care iese primul!”, a adăugat Gică Hagi.

Citește și:

Selecționerul nemților, decizie UNICĂ înaintea semifinalei de la Euro » Nici Alexandru Tudor nu s-ar fi gândit la asta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  27 Iunie 2019, 00:28
Postat de ovidiu_3003 pe 26 Iunie 2019, 17:55

...da...lua ti va dupa prost ...

Nu. Nu ne luam dupa tine. Stai linistit.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Iunie 2019, 17:55

...da...lua ti va dupa prost ...

883758598355956
Adrian Fulgos  •  26 Iunie 2019, 15:27

Fara discutie ca au fost in lume fotbalisti mai buni ca Hagi. Dar pentru România el este regele fotbalului nostru. Nu doar pentru ce a facut ca sportiv, dar si ce face ca promotor. Nu pot sa estimez ce procentaj are la formarea acestui grup de tineri, dar cu sigurana este unul mare. Nu doar prin copiii pe care i-a format cit si prin exemplul dat. Da, sint copii formati si prin alte grupuri si formatii, dar el este un leader. Nu cred ca fara el, acest grup ar fi ajuns la performantele actuale. Cei care nu accepta asta sint rauvoitori sau ne-cunoscatori. Hai Hagi. Hai România. Daca ati putut pina aici, puteti si mai departe. Cinste vouă.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close