FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO + FOTO George Pușcaș marchează după un penalty dictat de VAR! Ianis Hagi, decisiv pentru „tricolori”

Captură TVR +5   FOTO
Captură TVR

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2019 19:23

România U21 a fost eliminată de Germania U21, scor 2-4, în semifinalele Euro 2019. „Tricolorii” au beneficiat de o lovitură de la 11 metri în minutul 24, după un fault comis asupra lui Ianis Hagi. Arbitrul a consultat sistemul VAR înainte de a-l dicta. 

Nadiem Amiri a deschis scorul pentur nemți în minutul 21, cu un șut puternic de la 18 metri. După doar trei minute, Timo Baumgartl, fundașul de 23 de ani al lui Sttutgart, l-a călcat pe Ianis Hagi în interiorul careului de 16 metri. Mingea a ajuns la George Pușcaș, dar șutul său a lovit doar bara.

Arbitrul israelian Orel Grinfeld a întors faza, a cerut asistența VAR și a dictat lovitură de la 11 metri. Pușcaș nu a mai ratat de această dată și a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
133435357857123
Bog Dan  •  28 Iunie 2019, 09:33

jurnalistii lu peste , ni-l bagati pe gat pe fiul "regelui" de fiecare data aseara a fost cel mai slab de pe teren !

pake_spp
pake_spp  •  27 Iunie 2019, 21:03

O fi ca tot Ianis e si omul meciului! sa va fie rusine, fripturistilor si ***! Tot ce a facut Hagi pentru Romania, pe langa faptul ca nu a castigat nimic pentru tara, este ca ne-a lasat mostenire o progenitura care va ingropa inca o generatie de copii talentati, dar fara pile! Au ajuns doar pilosii sa joace fotbal, ca si cand detin monopolul pe genele de fotbalist!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează