FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - ITALIA U21 2-1

Gheorghe Hagi face analiza a trei "tricolori" după victoria României în faţa Italiei

Articol de GSP - Publicat joi, 14 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 14 august 2014 13:56

Naţionala României de fotbal sub 21 de ani a învins ieri cu 2-1, într-un meci amical, reprezentativa similară a Italiei, chiar la debutul lui Viorel Moldovan pe banca tehnică a tricolorilor.

Gheorghe Hagi, patronul Viitorului, club care a dat mai mulţi fotbalişti pentru naţionala lui Moldovan, a făcut o analiză a mai multor jucători după meciul cu Italia.

"Bălaşa e o certitudine deja. Mereu cînd a venit la lotul naţional a jucat perfect. E la echipa mare a lui AS Roma. Acum rămîne să facă şi el pasul acela mare, să joace la cel mai înalt nivel. Eu sînt optimist cînd văd că există potenţial. Depinde cum selectăm copiii, trebuie să avem grijă de ei. Dar trebuie să avem timp, răbdare, putere şi energie.

Cristi Manea are glezna umflată. Are o progresie normală. Creşte de la meci la meci, a fost cel mai bun la meciul de etapa trecută de la Craiova. Este un fundaş care va face o carieră mare. Manea e un jucător curtat de echipele din străinătate. Bălaşa şi Manea cred că vor juca împreună la naţionala mare peste cîţiva ani.

Viorel Moldovan a gîndit foarte bine cînd i-a dat banderola lui Iancu. I-a oferit încredere, iar acum jucătorul trebuie să-i ofere acelaşi lucru. Şi Creţu e un băiat interesant, important e să aibă continuitate în randament", a spus Gică Hagi la televiziunea Sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
dorelus
dorelus  •  14 August 2014, 15:21

Nu ati gasit pe altul pentru analize?femeia de serviciu de la ziar sau chiar Buzarin da nu GICUTA,pardon REGELE.

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  14 August 2014, 15:10

romania u21 lasa de dorit in defensiva

ando89
ando89  •  14 August 2014, 15:02

Daca regele analizeaza asa, eu sunt de acord, este un om extrem de pasionat de ceea ce face, deci trebuie sa aiba dreptate, negresit.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează