FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Ghinion teribil pentru un tricolor! S-a accidentat și va rata meciul cu Belgia

Articol de - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 13:37

Andrei Sîntean s-a aflat pe lista inițială a fotbaliștilor convocați de Mirel Rădoi pentru amicalul naționalei U21 cu Belgia, însă fotbalistul a fost în cele din urmă scos din lot din cauza unei accidentări.

  • România U21 va întâlni Belgia U21 la 15 noiembrie, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, începând cu ora 19:00. Meciul va fi transmis în direct la Pro X.

Atacantul de 19 ani de la Viktoria Zizkov s-a accidentat la laba piciorului stâng și nu a mai fost trecut pe lista fotbaliștilor pe care Mirel se va baza la această acțiune.

Andrei Sântean a fost ultima dată la naționala U21 a României la partida cu Liechtenstein, prima din campania de calificare la EURO 2019.

Lotul convocat de selecționerul Mirel Rădoi:

Portari: Ionuț Radu (Genoa FC/Italia), Cătălin Căbuz (AFC Hermannstadt)

Fundași: Radu Boboc (FC Viitorul), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Adrian Rus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Ricardo Grigore (Dinamo), Andrei Radu (CFR Cluj), Florin Ștefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Denis Ciobotariu (Dinamo București)

Mijlocași: Vlad Dragomir (Perugia/Italia), Mihai Dobre (Bournemouth/Anglia), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Olimpiu Moruțan (FCSB), Dragoș Nedelcu (FCSB), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș)

Atacanți: Florinel Coman (FCSB), Adrian Petre (Esbjerg fB/Danemarca), Denis Drăguș (FC Viitorul), Robert Moldoveanu (Dinamo București)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  12 Noiembrie 2018, 14:44

Asa a avut loc si Olaru ( gaz metan ) in lot, desi dintre mijlocasi trebuia sa fie ...primul chemat, caci joaca constant si bine. Ghinionul sau e ca joaca la medias si nu are impresar....bagaret.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează