FOTBAL  »  NATIONALA  »  

Gică Craioveanu, sabotat de unul dintre liderii Generației de Aur? Motivul pentru care ar fi fost ignorat de națională: „Nu vreau să cred așa ceva”

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2021 18:35 / Actualizat vineri, 12 februarie 2021 22:33

Gică Craioveanu (52 de ani) a declarat că cel mai mare regret din cariera sa este că a evoluat foarte puțin pentru echipa națională a României.

Gică Craioveanu refuză să creadă zvonurile care îl dau pe Gică Popescu drept cel care l-a sabotat la echipa națională. Care ar fi fost motivul? Craioveanu s-a căsătorit în anii 90' cu fosta logodnică a lui Popescu, Oana Deselnicu, fiica fostului fotbalist al Universității Craiova, Petre Deselnicu.

Gică Craioveanu: „Nu vreau să cred că o persoană ar putea să facă așa ceva”

„Sincer? Nu vreau să cred. Refuz să cred ca a putut exista așa ceva. Sincer îți zic, nu știu și nu vreau să cred că cineva, o persoană ar putea să facă așa ceva… Pentru că până la urmă, ce am făcut? Eu nu am făcut absolut nimic aiurea în trecut…” a declarat fostul internațional pentru Playsport.

25 de selecțiia avut Gică Craioveanu pentru echipa națională de fotbal a României, pentru care a marcat 4 goluri

Relația lui Gică Craioveanu și Oana Deselnicu a început în 1991, după ce Oana a fost logodnica lui Gică Popescu! Acesta a fost și motivul pentru care Craioveanu și Popescu nu și-au vorbit timp de 7 ani. În 2002, soții Craioveanu au divorțat, iar fotbalistul s-a îndrăgostit de Gemma, o spanioloaică din Villarreal, care i-a devenit soție, dar și mama celui de-al doilea băiat, Alexandru, și a unei fete, Adriana. Craioveanu s-a despărțit de Gemma în 2019. După primul divorț, Oana a rămas cu o casă la Craiova și una în Spania.

Ilie și Nela Dumitrescu
Bogdan Stelea și Dana Badea
Miodrag Belodedici și Sandra Macovescu
Dorinel și Simona Munteanu
+6 FOTO

Generația de Aur, plină de divorțuri

Majoritatea jucătorilor care au făcut parte din Generația de Aur a României au fost în prim-plan cu rupturi ale căsniciilor. Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Gică Hagi, Ilie Dumitrescu sau Gică Craioveanu se află printre mari fotbaliști români care au divorțat de soțiile lor.

„Toți au divorțat. Și am avut discuția asta cu unul dintre jucătorii Generației de Aur, și chiar îmi spunea: «Băi, Ana, tu îți dai seama că noi toți am divorțat?». I-am luat eu la rând, toți au divorțat, poate în afară de Prunea, care e în continuare cu Anca. S-au căsătorit de foarte tineri. Au făcut un copil, soțiile s-au concentrat pe copil, au uitat de bărbat, pentru că asta se întâmplă în timp.

Iar când ei au renunțat la fotbal, au descoperit un străin acasă. Nu se cunoșteau. După Revoluție, au apărut și fetele ca ciupercile după ploaie. E normal, e atracția aceea, mai ales că ei n-au trăit, stăteau 6 zile din 7 în cantonament. Nici nu au avut niște neveste care să știe să-i aducă acasă. Atunci e cea mai grea perioadă pentru un jucător, când se lasă de fotbal, nu știe încotro s-o ia”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.

VIDEO. De ce crede Anamaria Prodan că au divorțat fotbaliștii din „Generația de Aur”

Citește și alte știri despre echipa națională:

România scapă de un adversar important în preliminariile Cupei Mondiale » Autorul „dublei” cu Napoli și-a anunțat retragerea după Euro 2020

Fostul portar cu peste 300 de meciuri în Divizia A îl critică pe Tătărușanu: „Și-a ales prost momentul!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  13 Februarie 2021, 13:03

Ce frica mi-a fost! Credeam ca tot un dinamovist ar fi fost cauza.

4092508517450614
Florentin Ruta  •  13 Februarie 2021, 11:24

"o spanioloaică din Villarreal, care i-a devenit soție," bai frate !!!! ce dracu e aia spanioloaica? Daca era din Japonia, Brazilia sau Luxemburg ce era? Cu cine ați făcut limba romana in școală? Asta e penalty clar si cartonaș roșu !!!! Nea Ovidiu !!!!

972520872778599
Carlos Mendoza  •  13 Februarie 2021, 05:40

L-ați uitat si pe Balintalia la divorturi... trist.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează