FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAŢII

Gică Hagi a comentat demiterea lui Zoltan Kovacs » Ce spune despre situaţia lui

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 aprilie 2015 15:33

Aşa cum Gazeta Sporturilor a anunţat ieri în premieră în ediţia tipărită, Bogdan Argeş Vintilă, selecţionerul de la U17, şi Zoltan Kovac, coordonator al loturilor de junori, au fost demişi.

Gică Hagi, cel care a trimis o scrisoare publică împotriva lui Zoltan Kovacs prin care a povestit că acesta l-a umilit pe fiul lui, a comentat decizia conducerii FRF.

"Eu doar am povestit o întîmplare petrecută într-un moment dificil al echipelor naţionale. Ei nu trebuie să mă mulţumească pe mine pentru că nu eu decid cine trebuie să fie în acele funcţii, ci doar am sesizat un lucru", a comentat Hagi la DolceSport.

"Regele" a vorbit şi despre posibilitatea ca Ianis să nu mai răspundă convocărilor naţionalei.

"Vom vedea ce va fi. Momentan ne-am luat un timp de gîndire. Ianis are nevoie de timp ca să treacă peste aceste momente mai puţin bune. Trebuie să uite şi să meargă înainte".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează