FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Gică Hagi asigură că Ianis e viitorul naţionalei: "Este unic, mai bun decît eram eu "

Articol de GSP - Publicat marti, 27 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 27 noiembrie 2012 19:35

Fotbalul românesc nu trece prin cea mai bună perioadă, dar Gică Hagi, cel mai mare jucător român al ultimilor 20 de ani, ştie deja ce fotbalist îl poate depăşi.

Este vorba chiar de fiul său, Ianis Hagi, cel care a reuşit să marcheze un gol superb în meciul cu Turcia U-15, cîştigat cu 4-3 de România.

Iar Gică Hagi a vorbit la emisiunea Contraatac de la GSP TV despre evoluţiile lui Ianis: "Este mult mai bun decît eram eu la vîrsta asta. Loveşte cu ambele picioare la fel de bine, este unic din punctul ăsta de vedere, a dat gol cu dreptul din lovitură liberă, acum a şutat cu stîngul. Nu are astfel de probleme. Pasează şi mai bine decît o făceam eu, este un jucător de echipă. Dar un jucător ofensiv care trebuie să joace în jumătatea adversă. Trebuie să fie serios în continuare, vorbesc mereu cu el despre fotbal să văd cum îl înţelege"

Vezi aici golul superb reuşit de Ianis Hagi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  28 Noiembrie 2012, 16:30
Postat de eugol pe 28 Noiembrie 2012, 14:37

Mama, ce periculos esti! Vorbesti numai prostii.

da ma ???...ia documenteazate sa vezi ce faceau echipele astea in trecut pe timpul stii tu cui, vad ca esti stelist, STEAUA a fost ECHIPA L'U VALENTIN CEAUSESCU, STI-AI ???, mie nu imi este rusine de FARUL chiar daca trece printr-o perioada grea , ei n-au FURAT C-AN CODRU CAMPIONATE INTREGI EX: STEAUA si DINAMO... iti reamintesc : STEAUA BUCURESTI - echipa PARTIDULUI COMUNIST ROMAN presedinte VALENTIN CEAUSESCU , DINAMO - echipa MILITIEI pe timpul COMUNISTILOR, FC OLT SCORNICESTI - echipa l-u NICOLAE CEASESCU si VICTORIA BUCURESTI - echipa SECURITATII :))))

tonimirea
tonimirea  •  28 Noiembrie 2012, 16:28

Hagi nu poate asigura pe nimeni,la loturile de copii si juniori sunt numai fosti colegi de echipa care ii sustin interesele pentru ca altfel sunt dati afara, Selectia se face doar pe pile de aici si rezultatele catastrofale pentru care nimeni nu plateste.intr-adevar Dinamo i-a surclasat cu 4-1 pe juniorii U15 ai lui Hagi si nu are nici un jucator la lot iar Hagi are 15 unde este adevarul ???????????????

eugol
eugol  •  28 Noiembrie 2012, 14:37
Postat de radu.de.la.faru pe 28 Noiembrie 2012, 09:24

da ma sa se auda ma pe aici ce prostii facea STEAUA cu DINAMO care sunt doua echipe FANTOME la ora actuala care ne bantuie mereu, de ce MAMA D....nu ma leg si de RAPID ( singura echipa curata din BUC ) ???...stii cumva istoria echipelor mentionate mai sus ??? ARE O ISTORIE MURDARA, asa cum se DESFINTASE fc olt scornicesti si victoria bucuresti asa trebuia in '90 si cu....mie LEHAMITE sa le mai pronunt numele DESFINTATILOR ce sunteti...

Mama, ce periculos esti! Vorbesti numai prostii.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează