FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Gică Hagi, despre negocierile dintre FRF și Boloni: „Este nevoie de răbdare”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 ianuarie 2022 08:08 / Actualizat duminica, 16 ianuarie 2022 09:43

Gheorghe Hagi (56 de anI), antrenorul celor de la Farul, a comentat situația echipei naționale, aflată în continuare fără selecționer.

Deși Boloni amână răspunsul pentru FRF, „Regele”, primul antrenor căutat de Federație pentru a prelua naționala, este de părere că aducerea fostului antrenor de la Sporting sau Antwerp este o idee bună, dar cere răbdare.

Gică Popescu e contrariat de situația echipei naționale: „De ce refuză antrenorii? Nu vor să lucreze cu conducerea FRF?”
SELECȚIONER
Gică Popescu e contrariat de situația echipei naționale: „De ce refuză antrenorii? Nu vor să lucreze cu conducerea FRF?”

„O să vină şi selecţionerul, este nevoie de răbdare. Aşteptăm, vom vedea ce va fi. Nu este uşor să găseşti un selecţioner, nimic nu este uşor. Federaţia trebuie să ia o decizie inspirată, România are antrenori foarte buni. Loţi Boloni este unul dintre antrenorii mari pe care îi are România, a demonstrat ce poate. 

Suntem mulţi care muncim foarte bine, fotbalul românesc nu duce lipsă de antrenori. Fotbalul românesc duce lipsă de alte lucruri. Jucători avem, antrenori avem, mai rămâne să ne organizăm noi cum trebuie. 

Celui care vine la naţională îi urez din toată inima, din tot sufletul meu să aibă baftă, să fie inspirat, echipa naţională să producă rezultate şi să vină calificările la turneele finale”, a declarat Gică Hagi potrivit telekom sport.

Ultimle detalii despre negocierile dintre Boloni și FRF

Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu, a vorbit despre stadiul negocierilor. Vochin a dezvăluit că negocierile cu Boloni sunt foarte dure, ajungându-se deja la a 4-a ofertă din partea lui Burleanu pentru antrenor. Acesta precizează că FRF așteaptă cât mai repede decizia lui Loți.

„Acum se discută cu Boloni. La momentul ăsta s-a ajuns la ofertă-contraofertă, cred că la al patrulea tip de ofertă-contraofertă. Contraoferta se află la domnul Boloni şi FRF aşteaptă ca el să dea un răspuns. Aşteptăm să trimită un răspuns repede, că timpul s-a scurs”, a spus Vochin pentru sursa citată.

VIDEO Sandu Boc: „E mult teatru la mijloc. FRF l-a ales deja pe Mutu, negocierile cu altcineva sunt de fațadă”

Citește alte știri despre echipa națională:

Un antrenor din Liga 1 surprinde cu o propunere pentru FRF: „Echipa națională are nevoie de doi antrenori”

Noul favorit să devină selecționer l-a avut idol pe Boloni » Imagine de colecție

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
polistul68
polistul68  •  16 Ianuarie 2022, 11:15

Daca antrenori buni avem...jucatori buni avem...de ce nu vindem jucatori la echipe mari din vest ? Ok, suntem dezorganizati...dar asta i impiedica pe fotbalisti sa aibe forta si viteza ? Asta i impiedica sa nu mai faca preluari statice...ci pe directia de inaintare ? Asta i impiedica sa joace cu capul sus ? Asta i impiedica sa traga pe spatiul portii ? Clar, o mai buna organizare, ar fi un real ajutor..dar carentele jucatorilor nostrii sunt evidente...sa nu dam vina pe organizare, cand jucatorul vine cu kg in plus...sa nu dam vina pe cine nu trebuie, cand jucatorul efectiv nu poate sa suteze de la 30 m..eu cred ca problema vine de la centrele de copii si juniori. Clar poturile se dau pe pile, clar profesionalismul nu mai e un criteriu...dar nu pot sa cred ca TOTI antrenorii sunt asa....sunt ferm convins ca un ANTRENOR BUN, cand se intalneste cu un JUCATOR BUN, pot sa faca ceva BUN IMPREUNA. Dar din pacate, nu avem antrenori buni, si nici jucatori buni..noi confundam talentul nativ cu valaorea fotbalistica.

bombon
bombon  •  16 Ianuarie 2022, 10:44

Hagi are dreptate, e bine ca să nu fie rău și ai, n-ai mingea, tragi la poartă, pentru că viața e frumoasă.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează