FOTBAL  »  NATIONALA  »  MECI DEMONSTRATIV

FOTO Gică Hagi și Gică Popescu vor juca într-un meci demonstrativ între legendele naționalei și legendele lui Galatasaray » Când va avea loc evenimentul + Prețurile tichetelor

Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu
Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu

Articol de - Publicat joi, 20 aprilie 2023 18:01 / Actualizat joi, 20 aprilie 2023 18:26

Un eveniment de gală va avea loc pe data de 2 iunie la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena, acolo unde se va juca un meci demonstrativ între legendele echipei naționale a României și legendele gigantului turc Galatasaray Istanbul. 

Printre vedetele care vor participa la acest eveniment se numără Gheorghe Hagi (58 de ani) și Gheorghe Popescu (55 de ani), foste glorii ale clubului turc, scriu cei de la News.ro. 

Fostul căpitan de la FCSB a revenit în iarbă, la aproape 4 ani de când se retrăsese: „Îmi era dor de fotbal și am simțit că încă mai pot să joc”
REVENIRE
Fostul căpitan de la FCSB a revenit în iarbă, la aproape 4 ani de când se retrăsese: „Îmi era dor de fotbal și am simțit că încă mai pot să joc”

Biletele au fost puse la vânzare începând de astăzi, de la ora 14:00, și prețurile tichetelor variază între 30 de lei la peluză și 90 de lei la tribuna 1. Cei care le cumpără până pe data de 15 mai inclusiv pot beneficia de anumite reduceri. Mai jos, prețurile biletelor pentru acest eveniment, potrivit sursei citate: 

  • Peluză: 20 lei (Early Bird), 30 lei (preţ întreg);
  • Tribună 2: 40 lei (Early Bird), 70 lei (preţ întreg);
  • Tribună 1: 60 lei (Early Bird), 90 lei (preţ întreg);
  • Family Zone: 25 lei (Early Bird), 35 lei (preţ întreg).

Banii strânși la acest eveniment vor fi donați victimelor cutremurului din Turcia. 

Gică Hagi și Gică Popescu vor juca într-un meci demonstrativ între legendele naționalei și legendele lui Galatasaray » Când va avea loc evenimentul + Prețurile tichetelor
Sursă foto: News.ro

Gheorghe Hagi: „Pentru mine este întotdeauna o bucurie să joc fotbal”

„Pentru mine este întotdeauna o bucurie să joc fotbal, să fiu în teren alături jucătorii celor două mari echipe, a României şi Galatasaray Istanbul, unde m-am simţit întotdeauna ca acasă, înseamnă un moment cu totul special şi abia aştept să îl împărtăşesc cu fanii fotbalului din România”, a declarat Gheorghe Hagi. 

Gheorghe Popescu: „Este o mare bucurie să îmbrac din nou tricourile ambelor echipe, România şi Galatasaray”

„Este o mare bucurie să îmbrac din nou tricourile ambelor echipe România şi Galatasaray şi să contribui astfel, împreună cu foştii mei colegi, la eforturile de reclădire a Turciei după devastatorul cutremur care pe mine personal m-a marcat profund. 

Pasiunea cu care noi, membri ai Generaţiei de Aur, am tratat mereu fotbalul s-a văzut în întreaga noastră carieră, şi pasiunea asta încă e aprinsă. Sperăm să fie o inspiraţie pentru noile generaţii”, a precizat și Gheorghe Popescu. 

Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu au fost colegi la Galatasaray între 1997 și 2001, formație alături de care au cucerit o Supercupă a Europei, o Cupă UEFA, 4 titluri de campion și două Cupe ale Turciei. 

Citește și: 

Dan Petrescu, fără primii căpitani la meciul cu Farul: „Avem 5 jucători importanți cu probleme” + Ce se întâmplă cu Bordeianu

Flavius Stoican, mesaj războinic pentru Adrian Mititelu înaintea finalei din play-out: „E cel mai important meci al sezonului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  20 Aprilie 2023, 19:57

...da...kuba de abia asteapta sa cumpere bilet ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează