FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO Gică Hagi, mesaj mobilizator pentru naționala U21: „Băieți, scoateți românii în stradă!”

Gheorghe Hagi îi încurajează pe jucătorii naționalei U21 // FOTO: Captură FRF
Gheorghe Hagi îi încurajează pe jucătorii naționalei U21 // FOTO: Captură FRF

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2019 16:50

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // Gheorghe Hagi (54 de ani), antrenorul Viitorului, a transmis un mesaj mobilizator naționalei U21, înaintea meciului cu Franța U21 din această seară.  

  • România U21 - Franța U21 e liveTEXT AICI de la ora 22:00 și în direct la TV pe TVR 1 și TVR HD;
  • România U21 se califică în semifinalele Europeanului dacă nu pierde la o diferență mai mare de două goluri. Vezi calculele complete AICI!

„Felicitări, băieți, pentru că ați reușit să ne faceți mândri că suntem români. În seara acesta, luptați la fel, împreună, pentru calificarea în semifinale.

Scoateți românii în stradă, faceți românul să fie fericit! Hai România!”, a fost mesajul transmis de Hagi prin intermediul paginii de Facebook a FRF. 

 
Mesaj de la Gheorghe Hagi pentru tricolorii U21

Mesajul lui Gheorghe Hagi pentru jucătorii lui Mirel Rădoi înaintea duelului decisiv cu Franța pentru semifinale! LIVEBLOG bit.ly/2Kwr1el Franța - România, AZI, 22.00, în direct la TVR și RRA #HaiRomania #LuptamImpreuna

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Luni, 24 iunie 2019

Vezi și: Gică Hagi, în L'Équipe, într-un material de o pagină » Declarație superbă despre Ianis: „Suntem diferiți ca joc, dar, în interior, suntem identici”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
140833920438526
Ady Bulă  •  24 Iunie 2019, 19:54

Adevărul este că e timpul să ne și bucurăm puțin. E o pierdere de timp, pentru noi, pentru ei o Afacere. Cât timp, ambele tabere se bucură, e o Afacere ok, pentru ambele tabere. Noi, în creere, Ei în buzunare. Hai România, până în Finală.

cfrinho
cfrinho  •  24 Iunie 2019, 18:06
Postat de pma77 pe 24 Iunie 2019, 17:49

Usurel Gicuta ca asta nu e nationala mare :)

El priveste totul ca pe o afacere. A racolat toate talentele din tara, s-a ingrijit de ele(asta nu trebuie negat), acum vrea sa le vanda pe bani multi si cauta sa le faca cat mai multa publicitate.

cfrinho
cfrinho  •  24 Iunie 2019, 18:05

Au apus vremurile cand nu aveam nimic altceva in afara de fotbal si cenaclul Flacara. Sportul e sport, e doar o distractie, ne bucuram, ne simtim bine, dar sa pastram proportiile cu fericirea, fericirea nu sta in rezultatul unei echipe de fotbal ci in lucruri mai pretioase, de natura interioara, divina.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează