FOTBAL  »  NATIONALA  »  PROPUNERE

E momentul lui Hagi la națională? Argumentul solid adus de Victor Becali

Victor Becali (59 de ani) îl vrea pe Gică Hagi (56 de ani) la prima reprezentativă a României.
Victor Becali (59 de ani) îl vrea pe Gică Hagi (56 de ani) la prima reprezentativă a României.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2021 21:24 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 22:09

Victor Becali (59 de ani) îl vrea pe Gică Hagi (56 de ani) la prima reprezentativă a României. 

Mirel Rădoi este într-o postură dificilă. Actualul selecționer a cerut timp de gândire în privința viitorului său, așa că lumea fotbalului caută variante pentru înlocuirea lui. Victor Becali spune că e momentul lui Gică Hagi și aduce în acest sens un argument puternic: „Regele” a colaborat la Viitorul cu 5 „tricolori”. E vorba de Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău, Florin Tănase, Florinel Coman și Ianis Hagi.

Momentul lui Gică Hagi la națională?

„Eu cred ca momentul pentru Hagi este oricând. Nu există un moment neapărat pentru Hagi. Poate fi! Sunt foarte mulţi jucători care sunt crescuţi de el,Chiar dacă au ajuns la FCSB, Craiova sau la alte echipe sau joacă în străinătate, sunt crescuţi de el, îi cunoaşte foarte bine. Sigur, Hagi este tot timpul, din punctul meu de vedere, o solutie, un nume. A dovedit, a câştigat un campionat cu o echipă mică, a crescut foarte mulți jucători, dar sigur că nu cred ca este singura soluţie”, a declarat Victor Becali, conform AS

Poate fi şi Olăroiu, poate fi şi Dan Petrescu, dacă se pune problema. Poate fi Răzvan Lucescu din nou. De ce nu?! Pentru că a făcut o treabă extraordinară în ultimii an
- Victor Becali

Viitorul a postat pe pagina oficială de Facebook fotografia de mai jos, evidențiind performanța Academiei: „5️ jucători crescuți de Academia de Fotbal Hagi și FC Viitorul Constanța au marcat pentru prima reprezentativă și pentru naționala U21! Aceștia au reușit 6 din cele 8 goluri marcate de tricolori în partidele din luna martie.

⚽️ Andrei Ciobanu 🆚 Țările de Jos U21 
⚽️ Alexandru Mățan 🆚 Ungaria U21 
⚽️ Ianis Hagi 🆚 Macedonia de Nord 
⚽️ Florin Tănase 🆚 Macedonia de Nord 
⚽️⚽️ Alexandru Cicâldău 🆚 Armenia”

E momentul lui Hagi la națională? Argumentul solid adus de Victor Becali

Gică Hagi, mandat nefericit ca selecționer

În 2001, Gică Hagi era numit selecționerul naționalei României, în locul lui Ladislau Boloni, care alegea să meargă la Sporting. Mandatul „Regelui” a durat doar 4 meciuri. O victorie cu Ungaria, scor 2-0, o remiză cu Georgia și barajul ratat contra Sloveniei, pentru Mondialul din 2002.

Eu mai am două dorințe. Să ajung să antrenez o echipă puternică de club sau o națională. De ce naționalitate, încă nu știu. Sunt două provocări. Vom vedea dacă e bine sau nu. Nu e de șansă, am cele două dorințe. O să mă duc la cine o să mă cheme. Nu știu dacă voi mai avea cel mai mare succes, dar vreau.
- Gică Hagi

VIDEO Hagi, mesaj clar pentru șefii FRF: „Să fim cinstiți! Avem jucători, câte doi pe post, care pot fi chemați la echipa mare”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

EXCLUSIV Un fost antrenor străin din Liga 1, propus în locul lui Rădoi la națională: „Trebuie cineva educat, nu cu licența PRO de la Rădulescu!”

Joaquin Caparros, la un pas de naționala României: „Mi-a zis «Dacă vine, o să vedeţi o schimbare incredibilă»”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
5640124639346680
Monica Anette  •  03 Aprilie 2021, 16:14
Postat de dobrin pe 02 Aprilie 2021, 23:53

Huhuu.... sa vina ca de-abia astept sa-l iau in bascalie pe blatistul cu nasul rosu. Cu Gica Popescu secund si Ioan Becali sa propuna titularii :)))))))

Pacat ca ID-ul dvs. este al unui mare jucator ! Nimic comun !

dubluv
dubluv  •  03 Aprilie 2021, 10:17
Postat de stealesbul pe 03 Aprilie 2021, 02:43

Hagi sa mearga afara, este de mii de ori mai apreciat. Sa il puna pe stoichita.

foarte apreciat este afara, doar ca nu il cheama nimeni.

stealesbul
stealesbul  •  03 Aprilie 2021, 02:43

Hagi sa mearga afara, este de mii de ori mai apreciat. Sa il puna pe stoichita.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează