FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - ȚARA GALILOR U21 2-0

Gică Hagi, reacție imediat după meci: "Ianis? Asta înseamnă un decar"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 21:45

România U21 a trecut de reprezentativa similară a Țării Galilor, scor 2-0, și e la un pas de EURO 2019. Gică Hagi a fost la Cluj și a urmărit meciul. A vorbit despre echipă, dar și despre fiul său, Ianis Hagi. 

"Toţi sunt importanţi. Ianis? Asta înseamnă un decar. Atârnă şi are presiune, dar o va duce bine", a zis "Regele".

...despre următorul meci: "Mai e un meci, trebuie să fim serioşi. După aceea totul e posibil. E frumos, e important pentru ei, dar ei trebuie să aibă ambiţia să fie mai buni decât am fost noi. Aşa e viaţa făcută! Să treacă meciul cu Liechtenstein şi mai vorbim".

...despre calificare: "Meritele sunt ale copiilor, ale lui Mirel, ale lui Isăilă. Bravo lor, merită apreciere. Poate că sunt şi eu o parte mică, dar copiii sunt foarte talentaţi. Au potenţial imens. Au avut antrenor şi prima dată, au antrenor bun şi acum".

CLASAMENTUL GRUPEI

1. România 21 puncte
2. Portugalia 19 puncte
3. Bosnia 18 puncte
4. Țara Galilor 10 puncte
5. Elveția 10 puncte
6. Liechtenstein 0 puncte

Mai sunt de jucat partidele: România - Liechtenstein, Portugalia - Bosnia și Țara Galilor - Elveția (toate pe 16 octombrie). 

Locul 1 se califică direct la turneul final din Italia și San Marino (16-30 iunie 2019), iar cele mai bune 4 locuri 2 vor disputa baraj. 

Citește și:  GALERIE FOTO Momentul serii! Pușcaș a intrat peste Radu la interviu: "Mai ușor cu motivatul! Altfel mă duc la box și bat pe toată lumea" » Mesajul goalkeeperului pentru bunicul său :)

ROMÂNIA U21 - ȚARA GALILOR U21 2-0 // S-a născut noua Generație de Aur! Tricolorii merg 99,99 % la EURO 2019 după un meci PERFECT

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
stoichkov10
stoichkov10  •  13 Octombrie 2018, 12:46
Postat de godot pe 13 Octombrie 2018, 12:07

Ca „decari” ar fi mult mai potriviți (și sunt mai valoroși decât Ianis) jucători precum: Man, Drăguș, Cicâldău, Moruțan, Mățan, Ciobanu (în ordinea valorii). Iar la echipa mare, ca decari ar Nicușor Stanciu, Maxim, Budescu, Mitriță, Băluță, Rotariu.

Man, Dragus, Matan, "decari". nu-i vad... in fine

godot
godot  •  13 Octombrie 2018, 12:07
Postat de stoichkov10 pe 13 Octombrie 2018, 11:55

just, tine si mingea mult, alta varianta la sub21, cine? acolo?

Ca „decari” ar fi mult mai potriviți (și sunt mai valoroși decât Ianis) jucători precum: Man, Drăguș, Cicâldău, Moruțan, Mățan, Ciobanu (în ordinea valorii). Iar la echipa mare, ca decari ar Nicușor Stanciu, Maxim, Budescu, Mitriță, Băluță, Rotariu.

godot
godot  •  13 Octombrie 2018, 12:03

Hagi a fost un mare jucător, un mare vizionar și curajos investitor în fotbal, un antrenor bun. Dar nu este și nu va fi tatăl unui jucător bun de fotbal. Ianis este o victimă, a fost spălat de creier, a trăit și trăiește într-un mediu artificial. A fost și este chemat la loturi de prietenii lui taică-su, joacă la Viitorul exclusiv datorită lui taică-su. Se va vedea cine este atunci când va activa oriunde altundeva decât la echipa tatălui său.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează