FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Gică Hagi se dă exemplu: „Așa trebuie să fie în fotbal” » Ce spune despre națională + „CFR Cluj vrea jucători de la Farul”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 13 iunie 2022 09:50 / Actualizat luni, 13 iunie 2022 12:16

Prezent la Cluj pentru meciul de retragere al lui Adrian Mutu, Gică Hagi a vorbit despre situația din fotbalul românesc.

„Regele” spune că jucătorii naționalei au nevoie de sprijin și se dă exemplu pe el, în ceea ce privește atitudinea. 

Oboseala „face” echipa cu Muntenegru » Așa ar putea arăta primul „11” al României la ultimul meci din această lună
ROMÂNIA - MUNTENEGRU
Oboseala „face” echipa cu Muntenegru » Așa ar putea arăta primul „11” al României la ultimul meci din această lună

Gică Hagi: „Și aici, la Cluj, când m-am supărat am egalat. Așa trebuie să fie în fotbal”

„Trebuie să avem încredere totală în tineret. România va avea întotdeauna talent. Tinerii trebuie să aibă un mediu în care să poată da tot ceea ce au mai bun, nu de unul nociv. România trebuie să aibă succes. Așa trebuie să se comporte.

Ați văzut și aici, la Cluj, când m-am supărat am egalat. Așa trebuie să fie în fotbal.

Echipa națională are nevoie de susținere, chiar dacă fotbalul trece printr-o perioadă dificilă. Dacă jucătorii au încredere, și de la public, vor putea schimba lucrurile. Victoriile aduc nu doar fericire, ci și încredere. Orice performanță, și a noastră, și a altora trebuie să fie depășită. 

Trebuie să găsim acei jucători care să depășească tot ceea ce a fost înainte. Este singura strategie valabilă în viață. Adrenalina, motivația, este să încerci să-l depășești pe cel bun dinaintea ta”, a declarat Gică Hagi. 

Octavian Popescu? Nu vorbesc de un jucător anume, nu aș face bine. Eu vorbesc doar de grup, iar România trebuie să creeze un grup puternic. Edi are o muncă grea de făcut, nu stă echipa națională doar într-un singur om. Fiecare are rolul lui, echipa e făcută nu doar din cei care joacă.

– Gică Hagi 

Gică Hagi: „CFR Cluj vrea jucători de la Farul” 

Patron și manager la Farul, Gică Hagi a vorbit și despre campania de transferuri a echipei sale, dar și despre posibilitatea de a vinde jucători la campioana CFR Cluj.

„Știu că CFR Cluj e interesată de jucătorii noștri, nu invers! Suntem deschiși. Nu avem jucători scumpi la Farul.

La Farul trebuie să construim o echipă care să joace cel puțin la fel de bine ca anul trecut, dacă nu chiar mai bine. Încercăm să facem mutări în funcție de banii pe care-i avem. Am făcut deja transferuri, jucători pe care-i cunosc, gen Torje, Benzar, Morar, trebuie să-i aduc să se exprime la cel mai bun nivel al lor”, a adăugat Hagi.

Ianis? E pe un drum bun. Arată bine. Din păcate, a avut acest ghinion peste care trebuie să treacă. Ca orice tânăr trebuie să muncească pentru a deveni fotbalist valoros. Naționala are nevoie de astfel de jucători. Ianis e focusat, își dorește să fie mai bun. A crescut, e matur acum.

– Gică Hagi

VIDEO  Mirel Rădoi îi ia apărarea lui Edi Iordănescu: „Doar el știe ce se petrece acolo!”

Citește și:

7 momente-cheie din România - Finlanda » Cum s-a decis prima victorie a lui Edi Iordănescu

„Tricolorii” remarcați de un fotbalist legendar al României + Chiricheș, „luat la ochi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
Tibisor
Tibisor  •  13 Iunie 2022, 12:29

Mda ... faza cu cameramanul ?? ... arata lipsa de educatie in niciun caz , motivatie ! La acest meci Hagi trebuia sa arate voie buna , distractie , un pic de nebunie , ca doar la asta a venit publicul ... dar el a aratat din nou cat de necioplit poate fi ! Degeaba ... una e fotbalistul , alta e omul !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează