FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANALIZĂ

Ianis Hagi, analizat la sânge de tatăl său: „A greșit când a ieșit să vorbească despre Rădoi! Acum e totul bine” » Marea rugăminte a „Regelui”: „Pot să cer asta?”

Gică Hagi (55 de ani) admite că Ianis Hagi (21 de ani) a greșit când a criticat strategia selecționerului Mirel Rădoi (39 de ani). „Regele” i-a făcut și o analiză obiectivă, nepărtinitoare, mijlocașului de la Rangers.
Gică Hagi (55 de ani) admite că Ianis Hagi (21 de ani) a greșit când a criticat strategia selecționerului Mirel Rădoi (39 de ani). „Regele” i-a făcut și o analiză obiectivă, nepărtinitoare, mijlocașului de la Rangers.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 19:14 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 19:27

Gică Hagi (55 de ani) admite că Ianis Hagi (21 de ani) a greșit când a criticat strategia selecționerului Mirel Rădoi (39 de ani). „Regele” i-a făcut și o analiză obiectivă, nepărtinitoare, mijlocașului de la Rangers. 

  • CONTEXT: La finalul meciului pierdut de România în Norvegia, scor 0-4, Ianis Hagi a criticat strategia lui Mirel Rădoi: „Din partea mea, de pe teren, când alergi 3-4 minute după minge și după aia îți vine la picior, ce să faci cu ea? Ce poți să faci?”.
  • Mirel Rădoi i-a oferit imediat replica: „Dacă nu îți place să ții de minge când o ai, atunci e clar că va trebui să alergi după ea și pot exista momente în care nu faci ce ai antrenat și poți alerga mai mult de 4-5 minute”.

„Ianis nu trebuia să iasă să vorbească. Trebuia să iasă cei cu experiență, cu mai multe meciuri la națională. Nu era momentul. Era probabil și o oboseală după meci și a zis ce a simțit pe teren. Din câte știu eu totul s-a reglat, toate lucrurile sunt OK acum. I-am zis-o că nu trebuia să iasă, că nu a fost inspirat”, a declarat Gică Hagi la TV Telekom Sport. 

Gică Hagi, analiză obiectivă asupra lui Ianis

„A vorbit la plural Rădoi când i-a răspuns. Așa e normal, că e joc colectiv. Ianis a atins 38 sau 39 de mingi, asta dă participarea lui la joc, e o cifră fantastică, cu un adversar care ne-a dominat. A pierdut 9 dintre ele, mi se pare normal, nu e de mare preocupare. Ce n-a făcut Ianis în cele două meciuri e că n-a creat superioritate numerică, nu a dat la poartă și n-a dat gol. E normal că nu sunt mulțumit! E în fișa postului lui să facă lucrurile alea. Trebuie să încerce să facă asta”, a fost analiza „Regelui”.

Gică Hagi: „Ianis trebuie să își ducă soarta”

„Nu contează dacă e o campanie împotriva lui. El trebuie să își ducă soarta, e presiune pe el. Eu sunt foarte mulțumit de cum merg lucrurile în cazul lui Ianis, e unul dintre românii care ne reprezezintă foarte bine la nivel internațional. La U21 ne-a arătat, alături de ceilalți jucători de acolo, că sunt de mare perspectivă, Au dus lucrurile la un anumit nivel. Ce să fac eu acum, dacă Dumnezeu mi-a dat un băiat care joacă fotbal și o face bine? S-a dus la un nivel foarte mare. Mă scuzați, dar e singurul care s-a transferat la un club din Vest, în plină pandemie. La un club mare și joacă acolo. O singură rugăminte am. Pot? Vă rog să aveți răbdare cu el, așa cum trebuie să aveți și cu ceilalți tineri!”, a mai spus „Regele”.

Întrebați-l pe Gerrard de ce n-a jucat cu Celtic. Poate joacă meciul următor. Se simte foarte bine, e foarte respectat, îi merge bine, ne reprezintă de la foarte bine în sus, și la cum joacă, cum vorbește
- Gică Hagi

VIDEO. Mirel Rădoi, după ce a fost întrebat dacă îi lasă pe Ianis Hagi și Florinel Coman la România U21

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

Gică Hagi a dat verdictul în ceea ce privește strategia lui Mirel Rădoi: „Eu vorbesc din afară, el e responsabil!”

Gică Hagi i-a răspuns lui Ionuț Lupescu: „Când m-am autopropus eu?! Scuză-mă!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
511110169080791
George Burcasimi  •  22 Octombrie 2020, 08:36

Ti-ai pierdut memoria : Steaua a castiga Cupa Campionilor in 1986 si Supercupa Europei in 1987 ! Astea nu sunt performante deosebite ?

mateodamiano7
mateodamiano7  •  21 Octombrie 2020, 22:32

Cati ani vor mai trece pana sa intelegem ca regele agramat e gol? Mai lasati-ne cu regi, printi, briliante si alte aratari. In fotbalul de la nivelul de echipa nationala, Romania are ZERO performante, in intreaga sa istorie! Suntem pigmei, diletanti, praf, prastie, varza cu crengi!

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  21 Octombrie 2020, 22:22
Postat de remarque pe 21 Octombrie 2020, 22:13

Noi putem sa avem randare cu Ianis daca tu Gica ne slabesti cu reclama pe care i-o faci nonstop. Nu-l mai impinge in fata, nu mai declara nimic despre el, lasa-l sa lupte cu viata cum lupta oricare. Iar legat de U21, e o epoca trecuta. Nu poti sa il tot lauzi ca a luat coronita in clasa I-a. Acum e barbat. Lasa-l sa lupte

Rabdare? Afara cu impostorii de la nationala!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează