FOTBAL  »  NATIONALA  »  CANDIDATURĂ FRF

Gică Popescu a lansat contraatacul în războiul declaraţiilor cu Burleanu: "Săracul, nu ştie ce vorbeşte"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 decembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 04 decembrie 2013 12:06

Gică Popescu nu a mai rezistat şi a răspuns atacurilor lui Răzvan Burleanu, contracandidatul său la preşedinţia FRF, cel care a acuzat că fostul internaţional român este condamnat cu suspendare şi nu ar trebui să fie preşedinte al Federaţiei.

De asemenea, Burleanu l-a acuzat pe Popescu că i-a preluat mai multe puncte din agendă pentru candidatura la preşedinţia FRF.

"Nu mă mai surprinde absolut nimic în societatea românească. Sunt obişnuit cu această lipsă de respect, dar nu o să mă auziţi niciodată atacînd unul dintre adversari. La mine cariera stă ca o mărturie vie a tot ceea ce am făcut în viaţă.

Nu mă interesează ce declară acel om. Săracul, vorbeşte fără să ştie, vorbeşte ca să se afle în treabă. Dacă se referă la foştii mei colegi de echipă naţională, la Hagi, Stelea, Belo sau Prodan, dacă se referă la ei cînd vorbeşte de cumetrii, are dreptate. Voi veni cu colegii mei cu care am făcut performanţă, vom încerca să facem performanţă şi la Federaţie. Eu nu mă consider cîştigătorul acestei competiţii.

Mi-aş dori ca această campanie să se bazeze pe respect, pe proiecte, chiar dacă unii dintre candidaţi avem aparent mai multe şanse decît ceilalţi", a explicat Popescu la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
danyun
danyun  •  05 Decembrie 2013, 00:25
Postat de ovidiu_3003 pe 04 Decembrie 2013, 15:25

Popescu...un cretin profund ...

Tot prost ai ramas.....

danyun
danyun  •  05 Decembrie 2013, 00:24
Postat de marc_ro pe 04 Decembrie 2013, 18:06

Popescu are un mare atu, are bun simt. N-o sa-si terefleasca imaginea de dragul unora sau altora. Este un om cu "frica", ca dovada a dat banii imediat inapoi cand a inceput scandalul transferurilor. Parerea mea e ca la acea combinatie, a fost influentat..., sfatuit prost.... Cand si-a data seama a avut puterea sa recunoasca, nu s-o dea la intors. Spre deosebire de ceilalti are o mare calitate: Ii pasa de imaginea sa publica. Este singurul dintre candidati pe care il vad dandu-si demisia in caz de esec.

Corect comentariul tau!

marc_ro
marc_ro  •  04 Decembrie 2013, 18:09
Postat de bimbi79 pe 04 Decembrie 2013, 14:24

M-ar tenta sa candidez si EU la sefia FRF. Ce conditii se cer ? Vreau sa remarc, inca dic start ca nu am nici un fel de DOSAR PENAL, deci nu am fosr CONDAMNAT si, in plus am studii superioare (ceea ce Gica Popescu nu are). Oare unui om cinstit si corect i se permite sa candideze ?

Cred ca mai usor candidezi la Presedintie, decat la FRF :P :))))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează