FOTBAL  »  NATIONALA  »  DEZVĂLUIRI

Gică Popescu a vorbit în premieră despre problemele din închisoare: "Au fost două momente grele"

FOTO: Mediafax
FOTO: Mediafax

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2016 22:03

Gică Popescu a vorbit despre perioada petrecută la închisoare după decizia dată în Dosarul Transferurilor. N-a ezitat să spună lucruri și despre decesul tatălui său. 

"Perioada din închisoare m-a făcut să înțeleg multe lucruri. Erau multe lucruri care nu erau așa cum mi le închipuiam. Am reflectat asupra multor lucruri. Nu mai am prioritățile înainte. Nu mai am nebunia de a face proiecte, pentru că nu e ceea ce se dorește. Am fost dezamăgit de oameni de la care nu mă așteptam la așa ceva.

În perioada de detenție, când mă întâlneam cu oameni, aceștia plângeau. Nu mă așteptam la o asemenea dragoste. Lucrul ăsta m-a făcut să schimbăm altceva. Pentru mine România înseamnă oamenii cu care mă întâlnesc, nu Dosarul Transferurilor. Contează mult toate aceste lucruri pentru mine.

Două momente grele au fost în perioada asta. Prima, cum să le spun copiilor mei. Le făcusem un background. Nu știam cum să le spun asta copiilor. A mai fost momentul decesul tatălui meu. Au fost momente grele, pe care nu le puteam trece decât dacă eram foarte puternic", a zis Gică Popescu la Antena 3.

...despre decesul tatălui său: "Tata era o persoană foarte dură, dar și foarte mândră. Eu știu de la mama, care mi-a zis apoi, că îl vedea pe tata în mijlocul camerei cu o icoană în mână și plângea. Eu pe tata îl văzusem plângând doar la decesul mamei lui și sorei lui. Inima i-a cedat la două luni de la decizie".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
10200561821366149
Ulmanu Ovidiu  •  22 Iunie 2016, 11:57

Nu te mai da ranit ca nu ne impresionezi,esti un mafiot alaturi de tot clanul *** !!!!! In loc sa faci ceva constructiv pt un club,ai preferat sa furi alaturi de *** alea !!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy_2008
andy_2008  •  22 Iunie 2016, 07:58

Saracul Hot!!!

827246700645768
Andreica Gogu  •  22 Iunie 2016, 07:36

de data aceasta nu voi folosi tonul sec pe care de regula il folosesc; dar oare gicuta si cei care ii canta osanale vor intelege adevarul exprimat in celelalte comentarii

Vezi toate comentariile (13)
Comentează