NATIONALA  ·  EURO 2020

Gică Popescu are vești importante despre stadioanele Steaua, Rapid și Arcul de Triumf: „Nu va fi gata pentru EURO 2020” » De ce a crescut prețul de construcție

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 09:00

Gică Popescu, consilierul prim-ministrului pentru EURO 2020, a oferit ultimele detalii despre stadiul construcției la stadioanele Steaua, Rapid și Arcul de Triumf.

„Toată lumea s-a panicat. Stadionul din Giulești nu va fi gata de tot pentru EURO 2020, dar nici nu promisese nimeni asta. Stadionul Ghencea este dat deja ca bază de pregătire la UEFA, ca și stadionul Arcul de Triumf. Stadionul Rapid se va termina în vară. 

Am mai spus, construcția stadioanelor nu a fost o chestiune pe care să ne-o asumăm, nu era o garanție pentru UEFA. Toate lucrurile, căi ferate, stadioane, sunt făcute pentru a rămâne. Nu au neapărat legătură cu EURO”, a declarat Gică Popescu la TV Telekom Sport. 

„La Giulești au fost foarte multe reclamații, că e gălăgie. Oamenii voiau să doarmă, e firesc, pentru că lucrau și noaptea. Apoi au apărut plângeri despre mizerie” - Gică Popescu

Popescu explică de ce au crescut prețurile stadioanelor

Costurile pentru cele trei stadioane au crescut cu 40%, conform ultimelor estimări ale constructorilor. „Baciul”  a explicat situația. 

Creșterea prețurilor, chiar astăzi m-am documentat, e din cauza ordonanței 114 pentru a mări salariile din construcții la minim 3.000 de lei. În plus, a crescut și suprafața stadioanelor la reproiectare, mai mulți metri pătrați care implică și costuri mai mari”, a precizat „Baciul”.

Vezi și:

Gică Popescu, drastic cu decizia UEFA de a scoate echipele românești din Europa League: „Au vrut să ne închidă gura!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Cazul care a șocat Italia. Fată violată de 3 români: „Am fost obligată să-mi dau pantalonii jos, iar ei...„
Libertatea
Comentarii (3)
lenroc  •  09 Octombrie 2019, 12:02

Oare câte decizii proaste mai poate lua Gică Popescu în viața asta. După episodul asocierii cu clanul Becali acum apără furăciunile mafioților din spatele guvernului Dăncilei. O fi și el la fel ca ea???

pma77  •  09 Octombrie 2019, 11:52

Hai ***.stadion de 14000 de locuri 41 de milioane de euro,preturile au crescut ca sunt facute de ***Erbasu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gabryel28  •  09 Octombrie 2019, 11:50

Au crescut salariile? Ha ha ha! Banda de mafiofi ! Va reamintesc ca au scazut locurile in tribune! Rapid trebuia sa aibe 19 mii iar acum am vazut 14 mii de locuri.

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga Campionilor
Tragerea la sorți
Digi 1
19:30 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Brentford - Fulham
Digi 2
20:00 Fotbal, La Liga
Sevilla - Levante
Digi 3, Telekom 2
20:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Cadiz
Digi 4
21:45 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Liverpool - Arsenal
Digi 1
21:45 Handbal M
Celje - Kiel
Digi 3
22:30 Fotbal, La Liga
Celta Vigo - Barcelona
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1