FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Gică Popescu e categoric: "Naționala de tineret este mai importantă decât cea mare! Niciodată nu am avut o așa echipă" + ce spune despre jucătorii români

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 19:44

Gică Popescu, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria României, a vorbit despre problemele fotbaliștor români, care afectează și naționala mare.

"Fotbaliștilor români le trebuie personalitate. Calitate există! S-a găsit mereu în fotbalul românesc. De multe ori ne-au lipsit spiritul și atitudinea. Trebuie să ai personalitate, încredere. Altfel nu poți veni să bați recordurile Generației de Aur. Este greu să faci asta. Noi jucam mereu la cluburi mari", a declarat Gică Popescu la TV Digi Sport.

"naționala u21 MAI IMPORTANTĂ DECÂT NAȚIONALA MARE"

Gică Popescu a vorbit și despre naționala de tineret și spune că ar prefera ca România U21 să ajungă în semifinalele EURO 2019 în dauna unei performanțe a naționalei mari la EURO 2020.

"Pentru 2019 îmi doresc un rezultat bun al naționalei de tineret. Un rezultat bun înseamnă o semifinală sau finală. Dacă se va întâmpla asta, jumătate dintre jucători vor face pasul la echipa mare. S-a pus o mare presiune pe jucători înainte de tragerea la sorți. Lumea spunea «Vrem finală, vrem semifinală». După ce am văzut grupa, cu Franța, Croația și Anglia, lumea s-a dezumflat. De ce s-a întâmplat asta? Noi ne uităm la adversari sau avem încredere în jucători? Nu cred că în fotbalul românesc am fost vreodată o echipă de tineret așa bună.

Pe termen lung, cred că este mai importantă o semifinală la EURO 2019 decât o performanță importantă la EURO 2020. Dacă avem o performanță bună la naționala de tineret, vom avea jucători de mare calitate la naționala mare. Cei de la tineret vor face pasul la prima echipă și timp de 10 ani vor duce greul", a adăugat "Baciul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  09 Ianuarie 2019, 10:47

Sunt de acord cu unele afirmatii. Baciule, a fi pilduitorul, ganditorul, mecena intr-o tara ca a noastra e privita cu 'ochi rai'. Aici trebuie sa actionezi discret si sa ai rezultate vizibile si pentru cei mai 'ciolosisti' compatrioti. Altfel esti umplut *** in cel mai romanesc mod.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marcosimone
marcosimone  •  08 Ianuarie 2019, 22:10

*** ***, am fost fan al Craiovei istorice, te-am adulat, până ai făcut pactul cu Netoiu. In momentul actual matale ești doar un fost pușcăriaș care face pactul cu dracu sau Dragnea, ratat personal, ce vede un pai în a se agăța de o fata morgana!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close