FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

Ruptură totală în Generația de Aur! Gică Popescu îl face praf pe Răducioiu: „L-aș da în judecată! Și eu pot spune că a făcut multe!”

Gheorghe Popescu, 53 de ani, îi răspunde dur colegului său din Generația de Aur, Florin Răducioiu (50), după declarațiile controversate făcute de acesta în privința meciului România - Spania 1-2, EURO 1996
Gheorghe Popescu, 53 de ani, îi răspunde dur colegului său din Generația de Aur, Florin Răducioiu (50), după declarațiile controversate făcute de acesta în privința meciului România - Spania 1-2, EURO 1996

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2021 17:12 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 18:59

Gheorghe Popescu, 53 de ani, îi răspunde dur colegului său din Generația de Aur, Florin Răducioiu (50), după declarațiile controversate făcute de acesta în privința meciului România - Spania 1-2, EURO 1996.

  • Florin Răducioiu a provocat valuri cu o declarație făcută la Telekom Sport prin care a dat de înțeles că jucătorii echipei naționale i-au lăsat pe spanioli să câștige ultimul meci jucat de „tricolori” la EURO 1996. „Nu vreau să fac declarații care pot avea repercusiuni asupra mea. Nu comentez. Şi ăsta e un răspuns”.

„Nu cred că cineva sănătos la cap se poate gândi că cineva putea face așa ceva la echipa națională. Apărarea o fi fost dezorganizată, dar e normal, nu mai aveam niciun fel de obiectiv. Păi să spună Radu, să spună oricine, dar să dovedească. Și eu pot spune că Radu la nu știu ce meci a făcut nu știu ce. Așa, din vorbe, pot arăta cu degetul pe oricine

Dacă el crede așa ceva, crede foarte greșit. Dacă e ceva, să iasă public să spună! Să spună ceva, dar nu să arunci așa, că i s-a părut lui, i s-a părut ce? Dacă ar spune public mai multe, n-aș sta o secundă pe gânduri, l-aș da în judecată! Să vină să dovedească!”, a declarat Popescu, potrivit digisport.ro.

Editorial Costin Ștucan în urma declarațiilor făcute de Răducioiu despre meciul cu Spania: Prințul Mîșkin și „blatul” generației lui Hagi și Popescu

România a încheiat grupa de la EURO 1996 pe ultima poziție, cu 3 înfrângeri, 0-1 cu Franța și Bulgaria și 1-2 cu Spania. La ultima partidă, cu ibericii, „tricolorii” nu mai aveau șanse de calificare.

Partida cu Spania, în care a și reușit să înscrie, a fost ultimul meci jucat de Răducioiu la echipa națională. Iordănescu l-a schimbat în minutul 76 pe atacant, la scorul de 1-1.

Ruptură totală în Generația de Aur! Gică Popescu îl face praf pe Răducioiu: „L-aș da în judecată! Și eu pot spune că a făcut multe!”

25 de aniau trecut de la partida Spania - România 2-1, Euro 1996, goluri Manjin şi Amor, respectiv Răducioiu

Ilie Dumitrescu: „Răducioiu să spună lucrurilor pe nume!”

Ilie Dumitrescu, fost coleg cu Răducioiu la „națională”, neagă și el cu tărie varianta unui „blat”: „Cum să vii cu așa ceva? Cum să declari așa ceva? Pentru mine, a fost cel mai bun atacant, Răducioiu. Are dreptul să spună ce vrea, dar să spună lucrurilor pe nume. Nu văd rostul declarațiilor sale. Când nu mai ai șanse la calificare, la un meci ca ăsta nu mai ești concentrat, chiar dacă vrei. Toți erau cu gândurile la vacanță. Nu vreau să justific în locul lor, nici nu am fost acolo. Nu pot să cred așa ceva eu, la cum cunosc eu generația asta și toți colegii mei. Nu există așa ceva. Pot să admit că la un meci nu mai ești la fel de concentrat. Asta da”.

De ce a renunțat Gică Popescu la antrenorat: „N-aș fi acceptat asta!"

Citește mai multe știri de actualitate:

Verdict în scandalul cu Magaye Gueye: „A folosit cocaina ca drog recreativ” + se cere reformă la nivel înalt!

Sorin Oprescu, apariție rară: „Arena Națională n-a costat 120 de milioane de euro! Povești!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (46)
1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  11 Martie 2021, 08:16

Cand te acuza cineva de ceva absurd, ramai surprins, nu ai timp sa l pui la zid, sa ripostezi, de obicei cei vinovati recurg la astfel de gesturi, deci domnu Popescu o fi vanzator de neam si tara?

bodystyle74
bodystyle74  •  10 Martie 2021, 22:34
Postat de manx pe 10 Martie 2021, 21:25

Oameni buni, GSP. De ce nu poti scrie zicala româneasca arhicunoscuta " cu *** vopsita"? Risc sa primesc amenda daca verbal ma exprim asa? Ce are domle *** asta, vopsita sau nu?

Pai are ,ca juca si ilie pe-acolo.????

badeadorian
badeadorian  •  10 Martie 2021, 22:04
Postat de Ioan Rata pe 10 Martie 2021, 19:54

Badea dorian ,batran mai esti,jica a fost la puscarie ,Raducu nu•!!!!!ai tu un gol in cap din min30!!!!!

Domnu' Ratza ..... de cand batranetea este un defect ??? ..de la momentul de acum un an cand nu ai primit bani de inghetzata ?? .. Si daca tineretzea din capul verde ( vezi ca nu este vorba de statul african ) nu pricepe un pamflet , care este vina celor cu experientza de viatza ??? p.s. am tot scris cu 'tz' ca sa intzelegem ce se macane pe aici !!!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează