FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII EURO 2024

Gică Popescu, după tragerea la sorți: „Calificare la EURO sau dăm uitării această generație!”

Gică Popescu
Gică Popescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2022 14:34 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2022 17:11

Gică Popescu (55 de ani) consideră că „tricolorii” n-ar avea nicio scuză dacă nu s-ar califica la EURO 2024. Echipa națională a României a fost astăzi repartizată în grupa I, alături de Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra.

5 detalii despre fiecare dintre adversarele României din preliminariile EURO 2024 » Cu cine se duelează elevii lui Iordănescu în drumul spre Germania
EURO 2024
5 detalii despre fiecare dintre adversarele României din preliminariile EURO 2024 » Cu cine se duelează elevii lui Iordănescu în drumul spre Germania

Gică Popescu: „Calificare la EURO sau dăm uitării această generație!”

„Eu cred că dacă ne-am fi ales noi adversarele nu am fi fost la fel de inspiraţi precum ne-a fost norocul. Nu cred că puteam să cădem într-o grupă mai accesibilă. Dacă într-o astfel de grupă nu putem să ne calificăm, înseamnă că această generaţie trebuie dată uitării.

Mi-ar plăcea să cred că principalele favorite sunt Elveţia şi România, pentru că nu pot să accept ca Israelul să fie favorită înaintea noastră, indiferent de rezultatele pe care le-au avut în ultimii ani de zile”, a precizat Gică Popescu la PrimaTV.

Pe ce loc termină România grupa?

1
2
3
4

Gică Popescu, despre preliminariile EURO 2024: „Este important să începem cu bine”

Pe deasupra, „Baciul” a subliniat importanța unui început bun de campanie. Meciurile din preliminarii vor începe în martie 2023, programul exact urmând a fi stabilit și anunțat ulterior. 

„Sper ca parcursul nefericit din Liga Națiunilor să fi fost un accident, să fi învățat foarte multe din această situație și rezultatele să le vedem în această campanie de calificare pentru EURO.

Programul nu contează, oricum trebuie să jucăm cu echipele din grupă și acasă și în deplasare. Important este să începem cu bine, un rezultat bun la începutul campaniei dă încredere, apoi să menținem tonusul pozitiv și să adunăm multe puncte cât mai rapid.

La început se fac punctele. În momentul în care trec meciurile, toată lumea se așteaptă să mai ai timp să recuperezi, în caz că pierzi un meci. Nu, punctele se fac la început”, a punctat fostul fundaș.

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

Gabi Balint analizează grupa României din preliminariile EURO: „Adversari cam de nivelul nostru. Bine că nu am căzut cu Ungaria”

Ilie Dumitrescu a numit cei 2 fotbaliști în fața cărora „nu va ridica niciodată ochii”: „Indiferent de context, pot să spună ce vor despre mine”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
fotbalminim00
fotbalminim00  •  09 Octombrie 2022, 19:14
Postat de elgabri pe 09 Octombrie 2022, 16:06

Acest mesaj vine doar de la Poarta Alba sau si de la Rahova si Jilava ??

vezi ca a jucat in echipa voastra aia de se tot pregateste de Liga Campionilor,de la aia a invatat meserie

drack009
drack009  •  09 Octombrie 2022, 17:59

Păi şi dacă ne calificăm, ce facem Gică? O să fim un fel de Oțelul în Champions League: act de prezență şi ciuca bătăilor. Generația actuală de jucători nu te poate îndemna să speri la ceva. Suntem vai de mama noastră

elgabri
elgabri  •  09 Octombrie 2022, 16:06

Acest mesaj vine doar de la Poarta Alba sau si de la Rahova si Jilava ??

Vezi toate comentariile (8)
Comentează