FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Gică Popescu vine cu o opțiune pentru Edi Iordănescu » Propune la EURO un jucător neconvocat la meciurile amicale

Gică Popescu
Gică Popescu

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2024 08:19 / Actualizat vineri, 29 martie 2024 10:05

Gică Popescu, președintele Farului, crede că Louis Munteanu (21 de ani) ar fi o variantă viabilă pentru postul de atacant la EURO 2024.

Louis Munteanu nu a fost convocat de Edi Iordănescu la națională pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord, 1-1, și Columbia, 2-3. Atacantul Farului a fost la lotul de tineret, unde a purtat banderola de căpitan la victoria României U21 cu Armenia U21, scor 1-0.

Ianis da, Dennis Man NU! Are dreptate Gică Hagi? » 3 jucători la egalitate în topul celor mai eficienți „tricolori” din actuala generație
JUCĂTORI
Ianis da, Dennis Man NU! Are dreptate Gică Hagi? » 3 jucători la egalitate în topul celor mai eficienți „tricolori” din actuala generație

Gică Popescu: „Louis Munteanu, opțiune de atacant pentru EURO”

Eu dacă aş da un răspuns legat de Louis Munteanu, aş fi subiectiv. Asta pentru că e un jucător de la clubul unde ne desfăşurăm amândoi activitatea. Este un jucător cu potenţial extraordinar. A fost fabulos sezonul trecut.

Anul acesta a început mai greu sezonul, însă în a doua parte are evoluţii extraordinare, a început să marcheze goluri. Eu sunt convins că va fi una dintre opţiunile pentru «număr 9» la turneul final”, a declarat Gică Popescu, potrivit Orange Sport.

Gică Popescu, după România - Columbia: „Jucătorii care au venit de pe bancă au intrat bine”

Jucătorii care au venit de pe bancă au intrat bine, au împins jocul mai aproape de poartă. Se repetă istoria acelor meciuri. Și cu Elveția am egalat pe final. Cred că nu putem avea dubiu față de valoarea adversarului de azi.

Știți bine că nu au mai pierdut un meci oficial din 2022. Au jucători care joacă la cel mai bun nivel. Mai sunt 3 luni până la turneul final, trebuia sa vină un meci care să ne arate și părțile mai puțin bune, pe care nu le scoți în evidență când câștigi.

În repriza a doua ne-am apropiat de poartă, am reușit să și marcăm. Moldovan a apărat bine, a scos câteva mingi grele.

E bine că am jucat contra unor adversari de alt calibru, lucru care nu se mai întâmplase. Trebuie să recunoaștem, în preliminarii nu am avut adversar de prim rang. Trebuie să tragem concluziile după aceste două meciuri.

Mai sunt 3 luni de zile, Edi o să vadă ce mai are de reglat, mai avem încă două amicale. Sunt convins că această înfrângere va aduce mai multe plusuri decât ar fi adus un rezultat de egalitate”, a spus Gică Popescu, la Antena 1.

VIDEO. Ce așteptări are Edi Iordănescu de la fotbaliștii săi în viitor: „Marea provocare a băieților în perioada următoare este sa se impună la cluburile lor”

Citește și:

Verdict dur! » Englezii nu ne văd bine nici măcar în „cea mai accesibilă grupă de la Euro”: „Mult sub Ucraina”
EURO 2024
Verdict dur! » Englezii nu ne văd bine nici măcar în „cea mai accesibilă grupă de la Euro”: „Mult sub Ucraina”
Nicușor Bancu, titular cert la EURO? Ce a observat fostul său coechipier, care a jucat pe același post
DILEMĂ
Nicușor Bancu, titular cert la EURO? Ce a observat fostul său coechipier, care a jucat pe același post

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
grassu_46
grassu_46  •  30 Martie 2024, 08:39

MUNTEANU E O PETARDA DE A LUI HAGI,SA FIM SERIOSI NEA POPESCULE

TraianX
TraianX  •  29 Martie 2024, 19:11

esti caraghios cu semnalizarea ghilimeleleor.

aureliano08
aureliano08  •  29 Martie 2024, 17:49

Louis Munteanu poate fi o solutie, dar sa nu uitam ca, campionatul romanesc e slab rau. Mai repede as merge cu Florin Tanase, are cat de cat o experienta, si mi se pare mai eficient in fata portii decat Alibec.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează