FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS

ROMÂNIA - BELARUS. Gică Popescu, bulversat de primul „11” al României: „Nici nu știam că e convocat!” » Ce spune despre Rădoi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2020 17:53 / Actualizat miercuri, 11 noiembrie 2020 18:13

Gică Popescu a comentat echipa de start a României pentru amicalul cu Belarus  și a analizat surprizele din echipa de start pe care a ales-o selecționerul Mirel Rădoi.

  • România - Belarus e liveTXT și foto pe GSP.ro și în direct pe Pro X
  • Mirel Rădoi pregătește meciurile decisive din Nations League, contra Norvegiei și Irlandei de Nord. „Tricolorii” încă au șanse matematice să urce o poziție în grupă, până pe locul 2. Pentru asta trebuie să câștige ambele partide rămase și să profite de jocul rezultatelor.
  • Programul naționalei în luna noiembrie:
    15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională” București, Pro TV
    18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast, Pro TV

Președinte celor de la Viitorul a fost surprins de decizia de titularizare a fundașului Bogdan Mitrea (33 de ani), despre care a spus că nici nu știa că este la lot, 

Echipa de start România: 16. Lazar – 5. Nedelcearu, 4. Mitrea, 3. Toșca – 13. Mogoș, 18. R. Marin, 8. Nistor, 11. Cr. Ganea – 20. Man, 9. Pușcaș, 19. Fl. Tănase
Rezerve: Bălgrădean, Tătărușanu,  V. Crețu, I. Cristea, Alibec, Al. Maxim, Al. Albu, Țîru, Bicfalvi, Cr. Manea, Camora, Al. Băluță 

„Am văzut acum 10 minute echipa de start. Probabil va fi un sistem 3-4-3, jucăm mai ofensiv. Singurul care poate da explicații e Mirel. Sunt jucători care evoluează pentru prima dată, iar Mirel vrea să le dea încredere pe fondul unor evoluții bune la echipele de club. Poate joacă la fel și cu Norvegia. Nu avem de unde să știm. Sau joacă cu acest «11» pentru a avea un «11»mai odihnit cu Norvegia, să-i păstreze pe ceilalți pentru celelalte meciuri.

Pe mine m-a surprins titularizare lui Mitrea. Nici nu știam că e convocat și iată e titular. Dar e alegerea lui Mirel. El îi urmărește și probabil sunt argumente pentru această alegere. M-aș bucura să fiu surprins plăcut și după meci. Man și Tănase sunt printre cei mai în formă din Liga 1. Man aș zice că e cel mai în formă. Meritau această titularizare.

Văd ceva pozitiv în faptul că Mirel încearcă mai multe sistem, 4-3-3 sau 4-2-3-1. E important să aibă mai multe sisteme pe care le poate schimba în funcție de adversar. Mă aștept ca naționala să joace bine și să câștige pentru a avea încredere. Nu poți crește pe un fost de rezultat negative. Putem face un joc bun, contra unei echipe modeste”, a declarat Gică Popescu la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

VIDEO Bogdan Mitrea despre Gică Hagi: „Hagi e un geniu! Poate fi orice, nu doar selecționer”

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Decizia surprinzătoare luată de Pro TV pentru amical » România - Belarus Și-au pierdut românii interesul pentru naționala lui Rădoi?

Mirel Rădoi schimbă sistemul la națională! Prim „11” inedit pentru amicalul cu Belarus

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1122921077867124
Silviu Pop Sese  •  11 Noiembrie 2020, 19:26

Na ca o dat si gol Bogdan. Acum ce mai poti spune?

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  11 Noiembrie 2020, 18:48

Poza din articol este o metafora a interesului trezit de Burleasca nationala a Romaniei in frunte cu carmaciul Radoi, om cu origini sanatoase, adica fara bac si fara licenta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează