FOTBAL  »  NATIONALA  »  OLĂROIU ÎI SUFLĂ ÎN CEAFĂ LUI RĂZVAN

Gigi Becali: "Cred că Olăroiu s-a înţeles cu Mircea Sandu să preia naţionala"

Cosmin Olaroiu
Cosmin Olaroiu

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 11 februarie 2011 10:17

După evoluţiile terne ale tricolorilor în Cipru, Gigi Becali, repune pe tapet posibila venire a lui Olăroiu pe banca tehnică a României.

 

"A venit acum în ţară şi mi-a spus că are un proiect cu arabii, nişte lucruri care nu se legau. Cred că este posibil să aibă o înţelegere cu Mircea Sandu prin Gino Iorgulescu. Părerea mea este că Olăroiu nu ar refuza naţionala, el vrea să facă performanţă".

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
firentze
firentze  •  11 Februarie 2011, 11:20

Cine mai ia in seama,declaratiile unui nebun?Nu v-ati saturat ca OIERUL,sa manance mereu,"cacareze",cu gura plina si sa abereze de fiecare data cand deschide gura?

72panda
72panda  •  11 Februarie 2011, 11:11

becali e ca tarffa aia care face scandal cu brandan,spune orice ca sa iasa in presa !!! din pacate,toata presa din romania,este dependenta de fratii becali si jiji oieru ca din punctul lor,fara ei dau faliment :) gresit dlor gazetari,gresit !!! fara ei,este mai multa prosteritate si in felul asta,va dezvoltati creierasul ala mic,sa invitati si alte persoane in emisiuni tv sau interviuri prin ziare si o sa vedeti ce raiting o sa aveti ;) binenteles,se va intampla peste 100 de ani ;))

ockiu
ockiu  •  11 Februarie 2011, 11:04

din prost IN MAI PROST :)) :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close