FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Gigi Becali îi ia apărarea lui Edi Iordănescu în scandalul momentului, dar îi reproșează un lucru: „Lasă lauda!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 31 ianuarie 2022 12:36 / Actualizat luni, 31 ianuarie 2022 15:27

Gigi Becali (63 de ani) a intervenit în scandalul momentului din fotbalul românesc, generat de dezvăluirile făcute de Marin Condescu, fost președinte la Pandurii Tg. Jiu. Condescu a susținut că Edi Iordănescu (43), de curând numit selecționer al României, a fost impus politic la prima sa experiență ca „principal” la nivel înalt.

  • CONTEXT: Într-o scrisoare adresată lui Gabriel Oprea, fost om politic extrem de influent, Marin Condescu a afirmat: „În toamna anului 2014, având funcția oficială de ministru de interne, ați «ordonat» instalarea ca antrenor principal a domnului Iordănescu Edward Marius care să îl înlocuiască pe Petre Grigoraș, fiindcă echipa de fotbal nu mai avea rezultate ca pe timpul lui Condescu. Începând cu ianuarie 2015 și pentru prima dată în Liga 1, apare ca antrenor la Pandurii domnul Iordănescu Edward Marius, doleanța dumneavoastră fiind îndeplintă”. 
  • Condescu a mai susținut că Edi Iordănescu ar fi încasat un salariu lunar de 17.429 euro în perioada 1 ianuarie 2015 - 30 iunie 2016.
  • Edi Iordănescu a răspuns ferm: „Dl. Condescu a aruncat în spaţiul public o serie de acuze la adresa mea, nereale şi, ar spune unii, lipsite de firul logic al evenimentelor. Resping cu fermitate acuzele şi insinuările şi, din acest moment nu voi mai discuta pe subiectul «intervenţia politică» indiferent în cel fel şi cine îl provoacă”. 

Gigi Becali, patronul FCSB, care a lucrat alături de Iordănescu vreme de aproximativ 3 luni, nu vede nicio problemă în faptul că influența politică l-ar fi împins pe Edi în rolul de „principal” la Pandurii. De fapt, apreciază intervenția în favoarea actualui selecționer, pentru că „astfel s-a descoperit un antrenor talentat”. 

Becali are și un reproș pentru Edi Iordănescu: spune că antrenorul ar trebui să lase faptele să vorbească pentru el. 

Marin Condescu îl acuză pe Narcis Răducan că „și-a luat în contul personal 50.000 euro”: „A fost ultimul «tun». Prevederile din contractul său te îngrozesc!”
PANDURII TG. JIU
Marin Condescu îl acuză pe Narcis Răducan că „și-a luat în contul personal 50.000 euro”: „A fost ultimul «tun». Prevederile din contractul său te îngrozesc!”

Gigi Becali: „Edi Iordănescu a avut rezultate”

„Chiar dacă ar fi așa... care e problema? Dacă unul devine antrenor pe pile, dar câștigă și are rezultate, care e problema? Că a luat salariu mare? Bun. Cu ce ne afectează pe noi că antrenorul Edi Iordănescu a luat salariul 30.000 sau 17.000 de euro? E problema ălora care au dat. 

Pe noi ne interesează Edi Iordănescu antrenorul, nu ce a făcut tata lui Edi sau Oprea. Edi Iordănescu a demonstrat, a avut rezultate atunci, a câștigat un campionat apoi. MM Stoica îmi spune că muncește ca un nebun”, a spus Becali la Pro X. 

Gigi Becali: „Ăsta e sfatul meu pentru Edi”

„Un singur lucru trebuie să facă Edi, să nu mai vorbească mult. Antrenorul nu trebuie să vorbească mult, faptele trebuie să vorbească pentru el. Ăsta e sfatul meu, fiind mai în vârstă decât el. Cunoaște fotbal, muncește mult, dar să nu se mai laude. Să lase faptele sale să vorbească. Fă rezultate și lasă lauda când ai reușite. Asta trebuie să facă. În rest, fotbal știe, de muncit, muncește. 

Ce spune Condescu... ce e rău în trecutul lui? Că s-a băgat politicul? De ce e rău asta? Foarte bine că a intervenit taică-su, astfel s-a descoperit un antrenor talentat.

Nu-i iau apărarea, nu am nevoie de Edi, nu mă interesează echipa națională, dar vreau să spun dreptatea. Ce legătură are ce s-a întâmplat acolo cu Edi Iordănescu antrenorul?”, a adăugat latifundiarul. 

VIDEO » Edi Iordănescu răspunde acuzațiilor: „E un afront! Hai s-o clarificăm”

Citește mai multe știri despre acest subiect: 

Edi Iordănescu subordona tot fotbalul românesc în 2015 » De pe locul 12 câștiga mai bine ca Șumudică, Gâlcă, Protasov sau Cârțu

Marin Condescu îl atacă din nou pe Iordănescu: „Acționarii, pentru a-ți îndeplini cerințele, i-au înscenat președintelui un blat” » Replica selecționerului: „Imaginația atinge cote maxime”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
kikostel
kikostel  •  02 Februarie 2022, 10:55
Postat de magic4ever pe 31 Ianuarie 2022, 16:26

Pe Becali il deranjeaza ca vorbeste si se lauda Edi mai mult decat el,nu mai putea sa apara la TV cand era Edi la FCSB si il manca limba rau de tot:))))

Doar MM Stoica are dreptul să se laude, că el e manager general, să fie clar!

1948forever
1948forever  •  01 Februarie 2022, 09:36
Postat de Gogu Steriade pe 31 Ianuarie 2022, 18:10

Ce pervers și lingușitor de om ! După ce îl dă afară, fără a-i plăti clauza, l-a care a renunțat fiul generalului de fapt, acum, încearcă prin toate mijloacele să-i între în grații băiatului tatii, ca, deh, a rămas cu gloabe nevândute, și ce pistă mai bună ar fi de relansare, dacă nu naționala antrenata de, ghici, Edișor actualul selecționer, fost subaltern al Marelui Strateg.

nu toti isi vand gloable din casa ca tine

380912830348081
Gogu Steriade  •  31 Ianuarie 2022, 18:10

Ce pervers și lingușitor de om ! După ce îl dă afară, fără a-i plăti clauza, l-a care a renunțat fiul generalului de fapt, acum, încearcă prin toate mijloacele să-i între în grații băiatului tatii, ca, deh, a rămas cu gloabe nevândute, și ce pistă mai bună ar fi de relansare, dacă nu naționala antrenata de, ghici, Edișor actualul selecționer, fost subaltern al Marelui Strateg.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează