FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FRANŢA 0-0

Gigi Becali îi ceartă pe români: "Uitaţi de gazon, să ne bucurăm că avem stadion de 5 stele"

Gigi Becali îi ceartă pe români:
Gigi Becali îi ceartă pe români: "Să ne bucurăm că avem stadion de 5 stele, să vedem partea plină a paharului!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2011 11:40

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, este de părere că pînă la meciul cu Schalke gazonul va arăta mai bine şi că românii ar trebui să se bucure că au un stadion de 5 stele.

"Am mai văzut aşa stadioane, dar mi-a plăcut că e foarte aerisit la exterior, are spaţiu, locuri multe de parcări, iar luminile îţi dau senzaţia că eşti la Hollywood. Am înţeles că au schimbat brazdele stricate aseară şi i-a mai ajutat şi ploaia.

Specialiştii care au venit la stadion au spus că nu este indicat să schimbăm gazonul acum. Peste 9 zile gazonul va fi mult mai bun. Vom juca aşa pe el. Iar în viitorul apropiat, cînd îl vom schimba, vom împărţi cheltuielile cu celelalte echipe. Voi nu vedeţi lucrurile bune, am înţeles că şi în Anglia s-a întîmplat la fel. Acum ştim despre ce este vorba, din greşeli înveţi.

Veţi vedea că în scurt timp vom lua bani buni de la federaţie pentru jucătorii trimişi la naţională, pentru că avem oameni foarte buni care se ocupă de asta. Şi noi trebuie să avem controlul asupra banilor care intră la FRF. E foarte complicat, se va lucra probabil un an, doi", a declarat Gigi Becali în direct la Sport Cafe, pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
calinescu_
calinescu_  •  07 Septembrie 2011, 16:33

EU ZIC CA GSP-TV SA-SI SCHIMBE NUMELE IN GIGI TV , PENTRU CA MAI MULT DE JUMATATE DIN TIMP II RASTALMACITI PROSTIILE !!!!!!! CE VRETI CU NOI ???? VRETI SA NE IMBEKALIZATI PE TOTI ROMANII ?????

ralffy_mr
ralffy_mr  •  07 Septembrie 2011, 14:29

Si tu bah jiji sa te bucuri ca ai steaua...nu mai astepta atatea rezultate...pai ce ..aia e echipa de fotbal sau ce??? :P

drnpatras
drnpatras  •  07 Septembrie 2011, 14:05

c.i.o.b.a.n.e.,taci d.r.e.k.u. ca esti un mare t.a.m.p.i.t.!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close