FOTBAL  »  NATIONALA  »  FCSB

Gigi Becali naște o dezbatere uriașă: ar trebui să iasă Răzvan Marin din echipa de start a lui Cosmin Contra?

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iunie 2019 19:43

Gigi Becali crede că performanța naționalei de tineret va aduce un plus de încredere întregului fotbal românesc. Patronul celor de la FCSB a iscat o dezbatere: cum ar trebui să arate mijlocul naționalei mari a României. 

Becali a fost impresionat de modul în care Alexandru Cicâldău, 21 de ani / CSU Craiova, și Tudor Băluță, 20 de ani / Brighton, au controlat mijlocul terenului la Europeanul de tineret.

Latifundiarul din Pipera sugerează că Răzvan Marin, 23 de ani / Ajax Amsterdam, ar trebui să depună un mare efort pentru a le lua locul în naționala lui Cosmin Contra. 

„Eu cred că va insufla la tot fotbalul românesc ce au făcut ei. Au transmis încredere tuturor. Se va vedea asta la toate meciurile europene. Nu foarte mult, că e vorba și de valoare acolo, dar încrederea va fi la cote maxime.

Pașcanu mi-a plăcut foarte mult. Toți jucătorii de la tineret au loc la prima echipă a României. Nu doar 5, 6 cum a spus Răzvan Lucescu.

Eu cred că e nevoie de două plombe de la echipa mare. Stai să vedem. O să fie mare problemă pentru antrenorul care va tebui să aleagă între Răzvan Marin, Băluță și Cicâldău. Spune tu, pe cine ții pe bancă dintre ei trei?”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. 

13.500.000 €este cota lui Răzvan Marin pe transfermarkt.com, a doua ca valoare pentru un român, după portarul lui Genoa Ionuț Radu, la 15 milioane de euro

VEZI ȘI:

Florinel Coman recunoaște, după turneul final: „Da, am avut o ofertă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  01 Iulie 2019, 10:58

De cand un cioban *** starneste dezbateri in lumea fotbalului? Poate in mintea celor care ambaleaza peste intr-o fabrica, dar in sinea lor isi spun ca scriu la un ziar de sport

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

229895201308424
Marius George  •  30 Iunie 2019, 22:18

Daca jigodia asta cu multi bani isi permite el cu miros de branza sa deschida vorba de fotbal ....si voi comentati :) inseamna ca aceasta generatie este deja condamnata! Generatia care a jucat la U21 mai putin Hagi Ianis nu au ce cauta in tara sa joace ...

rammstein_deutschland
rammstein_deutschland  •  30 Iunie 2019, 22:04
Postat de Marius Cristian pe 30 Iunie 2019, 21:52

Si cu Razvan Marin stati sa vedem daca prinde echipa la Ajax , ca daca nu ce sa caute la Națională . Dar daca au dat olandezii banii aia pe el e clar ca e fotbalist baiatul .

ce a cautat si stanciu cand a fugit de la echipa !!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează