FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Iordănescu pentru EURO: „4-2-3-1, ăștia-s jucătorii” » Despre ce rival din Superligă spune: „E mai bun, mai valoros decât Olaru!”

Gigi Becali nu crede că Darius Olaru poate fi titular în naționala României
Gigi Becali nu crede că Darius Olaru poate fi titular în naționala României

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2024 12:32 / Actualizat marti, 05 martie 2024 16:14

În vară, naționala de seniori a României va participa la Campionatul European de fotbal, fiind repartizată într-o grupă cu Belgia, Slovacia și una dintre Islanda, Israel, Bosnia și Ucraina, care se va decide în urma unui play-off ♦ Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a schițat echipa ideală pentru turneul final din Germania.

Exercițiul de imaginație a plecat de la întrebarea „Ar face față Florinel Coman în Germania?”, în contextul presupusului interes al celor de la Stuttgart.

„Habar n-are, o să rămână mască!” » Gigi Becali, despre candidatul-surpriză pregătit de PNL la Primăria București: „E băiat deștept, dar...”
POLITICĂ
„Habar n-are, o să rămână mască!” » Gigi Becali, despre candidatul-surpriză pregătit de PNL la Primăria București: „E băiat deștept, dar...”

„Florinel face față în orice ligă din Europa la ora actuală. Are o viteză demențială, nu ai cum să-l prinzi. Unu contra unu te face praf. Dacă ar avea loc Florinel și Mitriță la națională? Păi, ce? Mbappe nu juca cu Neymar și Messi? Florinel joacă în stânga, pe Mitriță l-aș băga număr 10”, a afirmat Becali la Fanatik Superliga.

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024

Ulterior, latifundiarul a numit toți jucătorii pe care i-ar vedea titulari de la mijloc în sus:

„Joc 4-2-3-1, cu Stanciu la mijloc, e jucător de travaliu. Un închizător, Stanciu, Mitriță, Coman, Hagi Ianis și un atacant, poate Drăguș. Și Screciu la închidere, da. Asta este echipa. Screciu, Stanciu, Mitriță, Ianis sau Man, care vrea el, Florinel și un atacant. Așa aș juca eu”.

Gigi Becali: „Mitriță e mai bun, mai valoros decât Olaru. Să nu se supere, îl iubesc”

Dacă pe Coman îl consideră indispensabil pentru națională, nu același lucru se poate spune despre mijlocașul Darius Olaru, și el autor al unui sezon deosebit, cu 14 goluri și două pase decisive în Superligă.

„Olaru? Să mai aștepte. Păi ce să facă? Mitriță e mai bun decât Olaru. Stanciu e numărul 1, nu ai cum să începi echipa fără el. Eu cred că Mitriță e mai valoros. Așa cred eu, să nu se supere, că e al meu și-l iubesc, dar ce vrei? Eu sunt obiectiv.

Ați văzut cum am spus? Mai întâi Ianis, apoi Man. De ce? Că Ianis e al meu, familie. Atunci spun Mitriță, apoi Olaru. Mitriță este jucător de echipa națională, dezmembrează apărările. Numai că el trebuie să mai și paseze în anumite momente, să mai și combine”, a spus latifundiarul.

Dacă am folosi apărarea standard din preliminarii, echipa României, cu „binecuvântarea” lui Becali, ar arăta astfel: H. Moldovan - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu - Stanciu, Screciu - Man / I. Hagi, Mitriță, Coman - Drăguș.

Locul lui Moldovan, fără meci jucat de pe 19 ianuarie, de la transferul la Atletico Madrid, ar putea fi luat de Florin Niță (Gaziantep) sau de unul dintre portarii din Superligă, variante fruntașe fiind Marian Aioani, Ștefan Târnovanu și Răzvan Sava.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Gigi Becali îl laudă pe Florinel Coman pentru prestația din FCSB - Petrolul

Mai multe știri de actualitate:

Dialog spumos după ce au văzut imaginile cu Dan Șucu în Bănie: „Cum traduc? «Sunt foarte mulțumit, mâncăm FCSB-ul!»”
CSU CRAIOVA - RAPID 1-1
Dialog spumos după ce au văzut imaginile cu Dan Șucu în Bănie: „Cum traduc? «Sunt foarte mulțumit, mâncăm FCSB-ul!»”
TAS a fixat audierile între CFR Cluj și fotbalist: i-a cerut clubului 395.000 de euro!
CFR CLUJ
TAS a fixat audierile între CFR Cluj și fotbalist: i-a cerut clubului 395.000 de euro!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
muzzi1
muzzi1  •  07 Martie 2024, 17:54
Postat de lefter_popescu pe 05 Martie 2024, 15:34

Nea Gigi, mai baga ceva ...Cu 6 jucători în echipa nu începe meciul și pierzi la masa verde cu 0-3 . Acolo e UEFA și nu liga lui Justin Ștefan, cel care ti-a fost avocat și care astăzi are grija de tine.

e, acolo are surprize :D Dawa, Ngezana si Nana Antwi! Tircovnicu ala in poarta si mai gaseste el pe alde Pantiru pe stanga!

Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  05 Martie 2024, 17:03

Pai cum? Fară Șut?

remarque
remarque  •  05 Martie 2024, 16:46

pana la urma Becali are ochi, e demult in fenomen si fotbalul in fond nu e rocket science. S-ar putea sa vedem echipa nationala pe aproape de ce propune el

Vezi toate comentariile (8)
Comentează