FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII EURO 2024

Gigi Becali și-a schimbat discursul după 12 zile » Ce spune acum despre echipa națională

Articol de - Publicat luni, 13 noiembrie 2023 19:38 / Actualizat luni, 13 noiembrie 2023 20:32

Gigi Becali, patronul FCSB, și-a schimbat discursul față de echipa națională. Motivul? Convocarea lui Florin Tănase. 

  • Israel - România are loc pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, la Felcsut (Ungaria). Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV
  • România - Elveția se joacă pe 21 noiembrie, de la 21:45, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Antena 1

Supărat pe Federația Română de Fotbal, Gigi Becali declara recent că nu și-ar dori ca naționala lui Edi Iordănescu să meargă la EURO 2024.

„Am ajuns să nu mai vreau să fie bine echipei naționalei ca să nu aibă reușite. Dacă se califică, vai de capul nostru... Eu nu vreau. Ei sunt zero, au distrus tot, dar tot sunt cu nasul pe sus. Dacă se mai și califică...”, declara Becali pe 1 noiembrie.

Transformarea ULUITOARE a lui Gheorghe Ștefan, fostul finanțator al Ceahlăului » Cum arată la 70 de ani: „Sunt doar un bunic fericit!”
APARIȚIE
Transformarea ULUITOARE a lui Gheorghe Ștefan, fostul finanțator al Ceahlăului » Cum arată la 70 de ani: „Sunt doar un bunic fericit!”

Gigi Becali și-a schimbat discursul

După 12 zile, Gigi Becali are un alt discurs. Și spune că își dorește ca România să meargă de pe primul loc la EURO 2024. Motivul? Edi Iordănescu a decis să-l convoace pentru dubla cu Israel și Elveția pe Florin Tănase, unul dintre apropiații lui Gigi Becali. Atacantul de 28 de ani de la Al Okhdood revine la lot după 8 luni, spre bucuria lui Gigi Becali. 

„Cu Tănase țin legătura. Și acum m-a sunat. Acum că e din nou la lot pot să țin iar cu echipa națională. Țin cu copiii mei. Eu vreau să ne calificăm de pe locul 1. 

De ce să nu putem? Nu a făcut Dumnezeu până acum? Mai face mama lui Edi două sau trei rugăciuni și câștigăm. Anghel Iordănescu degeaba pupă icoanele. Trebuie pupate cu inima. Dar rugăciunea mamei lui Edi e de un milion de ori mai puternică”, a spus Gigi Becali la Prosport. 

VIDEO. Florin Tănase: „Cu o victorie cu Israel ne calificăm la EURO” 

„Sunt bucuros, sunt pregătit. Avem un prim meci foarte important, care poate să fie decisiv. Sunt cu un moral bun, sunt bine, sănătos. Sper să fiu în formă și la aceste meciuri. 

Nu știu cum o să fie Israel, sunt multe necunoscute la ei în țară. Suntem concentrați. O să ne uităm și la celelalte rezultate, dar concentrarea trebuie să rămână pe meciul direct. Cu o victorie cu Israel putem spune că suntem la EURO”, a declarat Florin Tănase. 

Citește și:

Scenariu incredibil în grupa României » Cum poate merge Kosovo la EURO 2024
EURO 2024
Scenariu incredibil în grupa României » Cum poate merge Kosovo la EURO 2024
„Toată lumea ne denigrează, fiți mai patrioți!” »  Discursul unei legende în săptămâna decisivă a naționalei: „Alții mai buni nu sunt!”
ROMÂNIA
„Toată lumea ne denigrează, fiți mai patrioți!” » Discursul unei legende în săptămâna decisivă a naționalei: „Alții mai buni nu sunt!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  13 Noiembrie 2023, 22:25

Am un pix rupt pe masă. Exact în pixul ăla mă doare de ce spune Becali

Logan200fsr
Logan200fsr  •  13 Noiembrie 2023, 21:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează