FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA 4-0

Gigi Becali şi-a mobilizat "decarul" după huiduielile de pe Naţional Arena: "Tănase, fii bărbat!"

Articol de - Publicat joi, 13 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 12 septembrie 2012 22:44

Gigi Becali a comentat prestaţia slabă a decarului Stelei la meciul cu Andorra, dar şi faptul că a fost huiduit de toţi cei 25.000 de spectatori, după care l-a chemat la palat să-l încurajeze în faţa ziariştilor


Imediat după meciul România - Andorra 4-0, Gigi Becali nu l-a menajat pe Tănase. "N-a mai fost Tănase ăla care trebuie să fie", a spus patronul Stelei, însă ieri l-a chemat la reşedinţa sa din Aleea Alexandru. Motivul? L-a luat pe după gît şi l-a adus în faţa ziariştilor care participaseră la conferinţa de presă a patronului. "Uite, mă, aici, jucător adevărat", a spus Gigi, în timp ce îl bătea uşor cu palma peste piept pe Dodel.

Gigi Becali a făcut apoi şi o analiză tehnico-tactică în care a încercat să explice de ce Tănase n-a jucat bine. "Pentru că Tănase trebuie să aibă pe cineva bun în spatele lui ca fundaş stînga, nu pe adormitul de Raţ, dar şi pe cineva bun în dreapta lui, nu pe Grozav, care şi ăla a dormit pe teren. Dacă va juca acolo Marica, o să vadă şi marele antrenor Piţurcă de ce va fi în stare Tănase", a adăugat Becali.
Patronul Stelei s-a referit şi la faptul că Tănase a fost huiduit: "Şi ce dacă? El nu va fi deloc afectat, trebuie să fie bărbat şi să treacă peste lucrurile astea. Oricum, echipa naţională fără Tănase e ciuntită, nu există, nu poate exista".

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (31)
sergiu47
sergiu47  •  13 Septembrie 2012, 15:32

Tanase si Tatarusanu sunt bagati de Piturca doar pt Becali ce a bagat bani multi in loazele astea.,si nu intelege cati bani pierde mereu, in continuare, cu astia doi,ce n-au loc nici la rezervele Stelei..

werdy
werdy  •  13 Septembrie 2012, 10:59

Ofi barbat in chiloti dar nu are caracter de barbat

neko00
neko00  •  13 Septembrie 2012, 10:43
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Adevarul ca un jucator care da gol din scarita pe Wembley nu e fotbalist, mai fotbalisti sunt balerinele gen Kapetanos.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează