FOTBAL  »  NATIONALA  »  RĂZBOI STEAUA - NAŢIONALĂ

Gigi Becali: "Stancu îşi face imagine la Steaua, nu la lot" ;)

Gigi Becali, Becali, Steaua
Gigi Becali, Becali, Steaua

Articol de , - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Gigi Becali îl acuză pe Lupescu de faptul că ia comisioane de la FRF şi susţine că Stancu nu are nevoie de selecţii pentru a-şi face cotă

- Domnule Becali, l-aţi supărat pe Răzvan Lucescu atunci cînd aţi spus că Stancu nu a fost, de fapt, accidentat.
- De ce? El suferise o mică întindere şi nu avea rost să rişte. Eu nu ştiam exact despre ce accidentare e vorba, mi-a zis Argăseală că Bogdan a avut o mică problemă şi, ca să nu se agraveze, am decis să-l reţinem de la convocarea asta. Pînă la urmă, nici nu era o acţiune din calendarul UEFA, deci am avut dreptul să refuzăm convocarea pentru jucătorul nostru.

- Şi Ionuţ Lupescu a spus că e foarte greu ca Bogdan să mai fie convocat. Vă temeţi?
- Da' ce, îi dă Lupescu salariu lui Stancu? Ce poate să facă Lupescu? Nu poate să mă oblige el pe mine să fac cum vrea, că eu bag milioane! Nu ne jucăm cu Stancu pe la Under 23, 37, 72!

- Dar nu va avea de suferit jucătorul?
- Lasă, că Stancu îşi face imagine la Steaua, nu are nevoie de "naţională". Dacă Lupescu nu-l mai vrea pe Bogdan, să fie sănătos! Nici un jucător al meu nu e la cheremul lui Lupescu! Convoacă el fotbaliştii la echipa naţională? Să nu se mai dea aşa stăpîn, că el face milioane din fotbal!

- Cum adică?
- Cîştigă milioane din fotbal, ştim noi din ce, din publicitate. Sînt firme făcute ca să lucreze cu Federaţia, sînt comisioane. Treaba lui, să facă şi el un ban, nu sînt supărat, dar să nu mai dea ordine, că nu-i merge cu mine!

"Jucătorii ăştia i-am creat noi, cu banii noştri, nu au investit în ei Răzvan Lucescu şi Ionuţ Lupescu. Uite că nu vreau să fiu la cheremul lor şi nu l-am lăsat pe Stancu la acea acţiune amicală!"
Gigi Becali, patron Steaua

Steliştii reprezentativi la "naţională"
Perioada    Fotbalişti la lot
Anii '50    Voinescu, Apolzan, Zavoda, Alecsandrescu
Anii '60    E. Ienei, Tătaru, Gh. Constantin, Sătmăreanu
Anii '70    Sameş, V. Iordache, Liţă Dumitru, Iordănescu, M. Răducanu
Anii '80    Hagi, Lăcătuş, Boloni, Belodedici, Iovan
Anii '90    D. Petrescu, I. Dumitrescu, Panduru, Ad. Ilie, Prodan
Anii 2000    Rădoi, Goian, N. Dică, Nicoliţă, Ov. Petre

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
viorelbv
viorelbv  •  13 Martie 2010, 09:18

de unde atata patriotism de la becali?? este numai o fatada,si mai merge si pe la biserica.cum minte cu atata usurinta.pentru gigi numai exista tara sau patrie sau nici nu au fost vreodata pentru el.sa nu lasi un fotbalist la nationala,demn de dispret. ar trebui pus la zidul rusini!

 •  12 Martie 2010, 11:32

La Steaua poate cineva doar sa-si strice imaginea...pana la nivelul lui Becali...mai jos nu mai exista.

 •  12 Martie 2010, 11:27

O sa ma injurati, dar cu o singura vorba are dreptate Becali : "Jucătorii ăştia i-am creat noi, cu banii noştri, nu au investit în ei Răzvan Lucescu şi Ionuţ Lupescu. Uite că nu vreau să fiu la cheremul lor şi nu l-am lăsat pe Stancu la acea acţiune amicală" . Puneti-va voi in locul lui si o sa va dati seama. Daca si FIFA, cat e ea de FIFA, le da cluburilor bani pe zilele in care fotbalistii sunt la nationala, intelege-ti ce vreau sa spun ;)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează