FOTBAL  »  NATIONALA  »  NORVEGIA - ROMÂNIA

Giovanni Becali a făcut praf un fotbalist al României: „Cum să joace?! Dacă i-l arăți lui Mourinho, nu-l interesează”

Giovanni Becali, 68 de ani, consideră neinspirată alegerea lui Mirel Rădoi de a începe cu Alex Mitiță (25 de ani, extremă stânga) titular în Islanda - România 2-1. +24   FOTO
Giovanni Becali, 68 de ani, consideră neinspirată alegerea lui Mirel Rădoi de a începe cu Alex Mitiță (25 de ani, extremă stânga) titular în Islanda - România 2-1.

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2020 11:46 / Actualizat duminica, 11 octombrie 2020 14:06

Giovanni Becali, 68 de ani, consideră neinspirată alegerea lui Mirel Rădoi de a începe cu Alex Mitiță (25 de ani, extremă stânga) titular în Islanda - România 2-1.

Ce să facă Mitriță, la un metru și ceva? N-avea cum să joace în acel meci. Dacă îi arăți lui Mourinho un astfel de fotbalist, nu-l interesează! Trebuia să începem cu Alibec și Pușcaș

Ca să fii foarte mic de statură și să joci, trebuie să te cheme Messi. Nici Stanciu nu a făcut mare lucru împotriva acestor coloși. Am jucat niște mingi înalte, dar noi nu aveam oameni pentru așa ceva. Nici măcar pe Bancu de la Craiova, care are un alt fizic”, a declarat Giovanni Becali la „Digi Sport Matinal”.

Giovanni Becali a făcut praf un fotbalist al României: „Cum să joace?! Dacă i-l arăți lui Mourinho, nu-l interesează”

1.67meste înălțimea lui Mitriță

4a fost nota primită de Mitriță după Islanda - România 2-1. A fost schimbat la pauză cu Ianis Hagi

FOTO Cele mai tari imagini din Islanda - România 2-1

+20 FOTO

VIDEO Match Preview » Norvegia - România

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Mirel Rădoi, criticat din nou de Cornel Dinu: „Îmi dă de înţeles că experienţa lui lasă de dorit”

Ce rău stăm! Statistica asta ne reconfirmă că avem o națională de mâna a doua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
sheva.c
sheva.c  •  11 Octombrie 2020, 14:30

Iar ati inceput sa luati interviuri puscariasilor?! De cand, intr-o lume normala, conteaza atat de mult parerea unui puscarias incat sa apara pe un site de sport? Cand o sa incetati sa promovati toate non-valorile?! Cam cat la suta credeti ca e vina voastra pentru faptul ca timp de 30 de ani nu am ajuns nicaieri?! Seara, inainte de culcare, va puteti privi in oglinda? Daca era jucatorul lui, era bun, dar nu era bine folosit de selectioner. Este? Cand Razvan Lucescu era selectioner, tineti minte ca il chemati pe individul din articol dupa fiecare meci al nationalei? De ce? Ca era facuta selectia pe bune si ca nu-i chema toti "vopsitii"? Mi-e scarba! Vedeti ca urmeaza o finala la Roland Garros, un mare premiu de F1, aveti despre ce scrie despre sport. Dar nu adunati click-uri, corect?

albalbastru72
albalbastru72  •  11 Octombrie 2020, 14:30

Da ba ai dreptate,baga-ti gioarsele tale Hagi,Puscas si Camora ca au jucat de-au rupt norii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează