FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // EXCLUSIV Secretul de la lot a fost aflat! Olăroiu are o parte din merite: "Am văzut la el și am încercat"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2018 11:51

Mirel Rădoi, selecționer U21, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE, unde a vorbit despre importanța psihologului la naționala U21. 

"Am avut prilejul de a sta lângă Oli și l-am văzut că citea foarte multe cărți de psihologie. Și am încercat și eu. Nu am făcut cursuri de comunicare, dar la națională am ajutorul unui psihologpentru a comunica mai mult cu jucătorii. E foarte util. El știe că informațiile dintre el și jucători trebuie să rămână acolo. Eu nu vreau să le știu.

Vrem să dăm o libertate jucătorilor, pentru a-i responsabiliza. Ora stingerii era 11:00, acum am pus 11:30, iar jucătorii au sesizat. Le-am explicat că trebuie să fie responsabili. Se mai pot relaxa în camere cu un play-station. Știu că nu se pot culca la 11:30", a zis Mirel Rădoi la GSP LIVE.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
knuty
knuty  •  23 Octombrie 2018, 12:05

Ce comunicare la Radoi ca asta nu are scoala!!!nu are bacalaureat!!!e un ***!!!Chiar ne credeti prosti!!!!Asta vorbeste de psihologie si da carti ...si el spargea usile vestiarelor!!!!Halicinant la nivel sunt unii!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează