FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Rădoi îi dă sfaturi lui Moruțan după ce a Becali l-a criticat aspru

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2018 18:16

Mirel Rădoi, fost jucător și antrenor al FCSB-ului, acum selecționer U21, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE. 

Selecționerul a intrat în jocul jurnalistului GSP și a explicat cum ar proceda după ce un fotbalist a fost aspru criticat de Gigi Becali. Cazul de față, Olimpiu Moruțan

"Nu cred că aceste critici ale lui Becali pot influența jucătorii de la lot. Putem gestiona această situație, chiar dacă mulți sunt frământați. Eu l-aș trimite pe Moruțan prima dată la psiholog. Apoi aș avea eu o discuție cu el. Și n-aș mai aduce deloc în discuție echipa de club, astfel încât după discuție să iasă la antrenament doar cu ce are pozitiv în el.

Să știți că le dau jucătorilor și amănunte din ce se întâmpla în vestiarul Stelei pe vremea mea. Și atunci Gigi făcea la fel, numai că noi aveam personalitatea să-i răspundem. Cu argumente, nu să-l jignim. Și ei trebuie să își apere ideea. Dacă Moruțan a jucat slab, trebuie să accepte asta. Dar dacă el a jucat bine, trebuie să aibă puterea să ia o decizie și să spună ce crede", a zis Mirel Rădoi la GSP LIVE.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
zagna
zagna  •  24 Octombrie 2018, 09:26

Cum sa spună ca a jucat bine când el a fost,săracul, Inexistent, Nul...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează