FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Dragomir șochează după planul gândit de Burleanu: "Incredibil! Am început să îmi schimb părerea despre el"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 10:59

Dumitru Dragomir, fost președinte LPF, a vorbit despre Răzvan Burleanu, șeful FRF, și a lăudat intenția de a schimba regulamentul, astfel încât echipele să poată lua jucători de la cluburile formatoare fără să plătească.

Vezi în VIDEO ce spune Dragomir despre Răzvan Burleanu și despre fotbalul românesc

 

"Foarte bine face Federația! Bravo, foarte bine face. A început să schimbe lucruile. Iar eu am început să îmi schimb părerea despre Burleanu! Școlile de fotbal nu vor da faliment, la cluburile mici plătesc doar părinții. Cluburile mici nu dau niciun ban!

Sunt echipe care nu au bani să ia jucători. Dacă există un jucător talentat, de ce să nu se ducă la un antrenor bun? Îți trebuie antrneori de valoare și terenuri bune. Asta lipsește în România. Dacă avem asta, îi batem pe toți", a declarat Dumitru Dragomir la GSP LIVE.

Conform regulamentului din prezent, echipele care vor să transfere juniori sunt obligate să plătească o grilă de formare.

"Bravo maghiarilor. Felicitări! Orban este un conducător de țară superdotat! Ai noștri nu fac nimic. Promit, dar nu fac! Federația sau cineva trebuie să se ducă peste Guvernul României, să le explice"Dumitru Dragomir

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
demolarii
demolarii  •  16 Noiembrie 2018, 11:17

Cu astfel de mentalitate la conducerea fotbalului romanesc s-a ajuns la sărăcia de azi. Poate, daca s-ar porni strategiile conducătorilor de la realitatea că ratingul tv este direct proporțional cu numărul de spectatori prezenți la meci, că există un potențial și în campionatele școlare, nu doar in Liga I,poate că nu ar mai conta indemnizația de creștere. Ar fi o poziție corectă....

para.para
para.para  •  15 Noiembrie 2018, 16:40

"Sunt echipe care nu au bani să ia jucători." - daca nu au bani, ce cauta in liga 1? Cum si-au primit licenta?

kwd2018
kwd2018  •  15 Noiembrie 2018, 12:05
Postat de sabaton pe 15 Noiembrie 2018, 11:39

ce bine arata Gica Popescu in poza asta .....https://www.immgrum.com/media/1621652444291187833_356479824 .....................ghicitoare ..ghiciti postacul din stanga

Tu

Vezi toate comentariile (8)
Comentează