FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Incredibil! Cum se decideau promovările și retrogradările în Liga 1: „E bun vinul de Onești! Ăștia intră”

Mircea Sandu
Mircea Sandu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 11:06

Adrian Teodorescu, fost candidat la președinția FRF, a fost la GSP LIVE și a vorbit despre cum s-ar fi stabilit, la mai multe mese festive la Câmpina, echipele care promovau în Liga 1, în lunga perioadă în care Mircea Sandu a condus fotbalul românesc (1990 - 2014). 

Teodorescu descrie episoade la care ar fi asistat pe vremea în care activa ca vicepreședinte la Dinamo Poiana Câmpina, ulterior FCM Câmpina, echipă desființată în 2008. 

Video cu declarațiile de la GSP LIVE ale lui Teodorescu

„Eu nu beau alcool de 20 de ani. Dar turnam în pahar. La Câmpina era un protocol normal, la restaurant, unde era și domnul Chițu (n.r. Ștefan Chițu, fost membru în Comitetul Executiv, om de încredere al lui Mircea Sandu și președinte la Poiana Câmpina).

La masa din respectivul restaurant, tonalitatea pe care o avea președintele (n.r. Mircea Sandu) uneori te făcea să înțelegi cine promovează și cine retrogradează. Eu vă arăt un gest. (n.r. bea din pahar). «E bun vinul de Onești. Ăștia promovează». Când venea ospătarul zicea «Nu mai duce vinul de Bacău, că nu îmi place. Nu îmi mai aduce nici peștele de Brăila»” ”, a declarat Teodorescu la GSP LIVE.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
para.para
para.para  •  14 Februarie 2019, 11:54

Daca e sa ne luam dupa cherhanalele ce se trageau pe vremea Nasului, ar fi de bun simt ca si tovarasul ioanitoaia sa inceapa a ne povesti cum pleca el cu porbagajele pline de pui si damigene de pe la chermeze.

pain89
pain89  •  13 Februarie 2019, 14:45

Acum va treziti toti sa vorbiti da cand se intamplau erati toti pe japca cu ei

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  13 Februarie 2019, 12:50

Tot asa se stabilea si " campeoana " , inca din anii '50 , atunci cand s-a hotarat de catre sovietici si *** care faceau pe comunistii , ca trebuie infintate echipe care sa reprezinte puterea bonetelor , chipiilor si a pulanelor. TOTUL A FOST SI ESTE FALS SI MINCINOS .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează