FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Un fost component al echipei care s-a calificat la EURO 1998 îl laudă pe Ianis Hagi: "Poate ajunge la acel nivel, are altă gândire"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 11:23

Adrian Iencsi, 43 de ani, a fost component în ultima echipă de tineret a României care s-a calificat la un turneu final, în 1998.

Acesta a intrat în direct în timpul emisiunii GSP LIVE și a lăudat selecționata lui Mirel Rădoi, care s-a calificat la Europeanul de la anul după victoria de marți cu Liechtenstein, 4-0, și a subliniat prestația lui Ianis Hagi. 

"Acești jucătorii vor rămâne în istorie! Sunt plini de entuziasm, dornici. Parcă ne-am întors în timp și trăim acele vremuri cu jucători care făceau mereu performanță. Suntem în 2018 și am început să ne recăpătăm încrederea în potențialul nostru. E un moment important pentru sportul românesc.  Acești băieți au reaprins speranța fotbalului românesc.

Ianis Hagi mi se pare un tip mult mai responsabil, conștient că drumul e foarte lung până să ajungi un titular de bază la naționala mare. De exemplu, Ionuț Luțu se ridica la nivelul lui Gheorghe Hagi. Și Ianis poate ajunge la acel nivel, are altă gândire", a spus Iencsi, la GSP LIVE. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO A jucat la 9 echipe din România și admite: "Da, sunt homosexuali în fotbalul românesc"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează