FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Un rival al lui Burleanu îl atacă pe șeful FRF: "Îl alint «Impostorul», pentru că e ilegal în funcție"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 16:39

Sorin Răducanu, fost candidat la șefia FRF în 2014 și în 2018, l-a atacat la GSP LIVE pe actualul șef al Federației, Răzvan Burleanu.

Vezi în  VIDEO de ce Răducanu spune că Burleanu nu e președintele FRF

 

"În momentul de față, legal, Burleanu nu este președintele FRF. Ca să candideze la alegerile din aprilie 2018, el a trebuit să își depună mandatul. A făcut-o și a fost reales. Dar dacă ești ales și nu ești validat de justiție, dacă nu ești la Registrul Special, nu ai nicio calitate juridică. Burleanu Răzvan, pe care-l alint «Impostorul», nu este președintele FRF.

Îmi aduc aminte de un film, «Moarte pe Nil». La final, din ce îmi aduc aminte, când îi prinde Poirot, ei se uită disperați unul la altul, femeia îl împușcă pe bărbat, iar apoi se sinucide. Lui Bodescu și lui Burleanu le prevăd același sfârșit. Aproximativ spun, metaforic", a declarat Sorin Răducanu la GSP LIVE.

Vezi și: VIDEO Opinie tranșantă în războiul Becali-CSA: "FCSB nu a avut CIS din decembrie până în martie. Trebuia dezafiliată"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
106773433522190
Marcello Kazan  •  13 Noiembrie 2018, 23:41

Hai ***, *** ce esti... F.R.F. are cel mai bun shef la care putea spera...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  13 Noiembrie 2018, 21:40

Săracul NU se mai face bine !!!

fly_vyp
fly_vyp  •  13 Noiembrie 2018, 17:58

Raducanu asta, cate voturi a strans in 2014??? Daca nu a castigat alegerile, inseamna ca nu a obtinut prea multe. dar, el este cel mai legal om din tara, cel mai curat, preacuratul, preanevinovatul! Daca ne uitam la poza lui din articolul de mai sus, unde vorbeste de cei de la CSU, iti lasa impresia ca s-a ascuns in carciuma dupa ora inchiderii, ca sa mai traga la masea :)))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close