NATIONALA  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Victor Becali, verdict în scandalul care a „rupt” naționala: „Cu tot respectul pentru Tătărușanu, dar Ionuț Radu nu poate juca nici într-un amical?”

Luni, 02 Decembrie

Naționala României a fost măcinată pe final de preliminarii de conflictul dintre jucătorii tineri și cei experimentați, dispariția din lot a lui Ionuț Radu fiind unul dintre scandalurile care și-au pus amprenta pe finalul de mandat al lui Cosmin Contra. 

Invitat în această dimineață la GSP Live, fostul impresar Victor Becali a mărturisit că nu înțelege de ce Cosmin Contra nu l-a titularizat nici măcar o dată pe goalkeeper-ul celor de la Genoa. 

Cu tot respectul pentru Tătărușanu, dar Ionuț Radu a avut evoluții bune în Serie A. Nici măcar un meci amical nu poatete juca la națională? Nu se poate! Cu tot respectul, dar Tătărușanu nu apără la echipa de club. Radu apără.  

La echipa națională trebuie să vină jucătorii care sunt în formă. Nu cred că Gică ar fi făcut scandal dacă Ianis nu ar fi fost chemat. Nu se poate ca Dan Nistor să nu fie chemat la echipa națională”, a spus Victor Becali, la GSP Live. 

S-a spart vestiarul României! 

Nicolae Stanciu a acuzat tinerii de lipsă de respect, cei vizați de garda veche fiind I. Radu, Pușcaș și Coman, conform unor apropiați ai naționalei. Tătărușanu, Chiricheș și Stanciu sunt marii opozanți ai noului val. 

Gazeta anticipase conflictul de generații încă de la convocările pentru meciurile cu Suedia și cu Spania, aflând că absența lui Ionuț Radu avea legătură cu relația tot mai plină de asperități dintre el și Contra.  

Selecționerul îi promisese că-l va folosi în Malta sau cu Feroe, dar l-a lăsat mereu pe margine. În plus, Radu vorbea în vestiar, era deranjat că nu i se dă nicio șansă, fiind preferat Tătărușanu indiferent de situație, deși nu apără la Lyon, în timp ce el este titular în Serie A, la Genoa. 

Cu personalitatea lui, Radu ar fi vrut să țină și în vestiarul seniorilor acele discursuri motivaționale folosite la U21, ceea ce a stârnit nemulțumirea „senatorilor”. Iar cei mai potrivnici noului val au fost Tătărușanu, Chiricheș și Stanciu. Mai ales primii doi, deveniți rezerve eterne la club, astfel încât naționala rămâne unica supapă a carierei.

Vezi și: 

GSP LIVE // Victor Becali a răbufnit la adresa FRF, la emisiunea lui Costin Ștucan: „Nu se poate, nu există justificare pentru așa ceva”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Dragoș Pătraru, atac dur la adresa Gabrielei Firea: 'Ai ditamai...'

Libertatea

Comentarii (14)

patraulea12  •  03 Decembrie 2019, 14:54

De ce este invitat la emisiuni televizate un infractor dovedit? El, și familia lui au reprezentat cancerul fotbalului romanesc.

Viorel Ovidenie  •  02 Decembrie 2019, 23:27

Tata a jucat foarte bine, golurile primite nu i se pot pune in carca, atfel am fi luat si cu nordicii cate o caruta de goluri . Desigur, trebuie sa i se dea si lui Radu sansa de a juca .

pierrecardin  •  02 Decembrie 2019, 14:59

Tatarusanu e portar? Unde apara? :)))

Vezi toate comentariile (14)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:00 Handbal F, CM 2019

Cuba - Slovenia

Digi 1, Look Plus
08:00 Handbal F, CM 2019

Congo - China

Digi 2
11:00 Handbal F, CM 2019

Serbia - Olanda

Digi 1, Look Plus
11:00 Handbal F, CM 2019

Japonia - Rusia

Digi 2
13:30 Handbal F, CM 2019

Norvegia - Angola

Digi 1, Look Plus
13:30 Handbal F, CM 2019

Suedia - Argentina

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1

Universitatea Craiova - Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
20:30 Fotbal, Liga 1

Viitorul - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Cupa Italiei

Cagliari - Sampdoria

Look Sport
Program TV complet

Liga 1