FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRANSFER

Hagi a vorbit despre unul dintre cele mai dificile momente din carieră: "Am fost supărat și pe Mircea Lucescu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 17:49

Gică Hagi a povestit unul dintre cele mai grele momente din cariera sa, moment pe care l-a regretat mereu. "Regele" a recunoscut că a fost la un pas de a juca la Napoli, la 2 ani de la plecarea lui Maradona.

În 1993, după ce Brescia a retrogradat în Serie B, Hagi a fost dorit de Napoli, însă șefii clubului nu l-au lăsat. A fost supărat atunci chiar și pe Mircea Lucescu.

"Am fost supărat pe toţi, inclusiv pe nea Mircea şi pe Corioni că nu m-au lăsat să plec la Napoli. Am avut ofertă de la Napoli şi nu m-au lăsat. Noi am căzut în Divizia B la baraj şi imediat am avut ofertă de la Napoli în acea vară.

Am fost supărat şi 6 luni nu am jucat, iar în acel moment echipa era pe locul 12. Aveam însă echipa naţională, am început să mă reechilibrez, aveam acea mare dezamăgire că era şansa mea să mă duc la Napoli şi nu m-am dus" a zis Gică Hagi la TV Telekom Sport. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
bazileon
bazileon  •  06 Octombrie 2018, 08:09

Toți l-au vrut,

10206359123857107
Lungu Dan  •  06 Octombrie 2018, 07:30

Titlu articolului este manipulator. Deci in prezent nu il doreste nici un club,dar nici un club pe baiatul asta cu statuia din Ovidiu.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  06 Octombrie 2018, 00:44

N-am inteles niciodata ce-a fost in capul lui sa plece de la Real Madrid la o echipa de Serie B, ca Brescia. Noroc ca la fotbal minte multa nu se cere. Foarte bun fotbalist, am revazut mai deunazi meciul cu Ungaria. Legenda spune ca pana i-au rupt aia umarul, in mai putin de o repriza, ar facut mai multe driblinguri decat a facut nationala de atunci incoace.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează